køb støvsuger

Valg af støvsuger

Valget af støvsuger kommer meget an på hvilke præferencer man har. Er man til ledningsfri støvsuger, håndstøvsuger, poseløs støvsuger,billig støvsuger. Der er fordele og ulemper ved de forskellige typer og det har også meget at sige hvad formålet er. Hvis man skal støvsuge på bordet, i vindueskarmen i skuffen, skabet, eller andre steder er det en fordel at vælge en håndstøvsuger, så man kan komme til på trænge steder. En håndstøvsuger er også praktisk fordi den er håndhold og kører på batteri, så den er nem at kommerundt med. Så køb støvsuger, som er håndholdt hvis du skal bruge en lille praktiskstøvsuger der er nem at komme rundt med. Der er typisk også billigere end en almildelig støvsuger men har heller ikke samme styrke og den har en batteritid på omkring 10 minutter. Den er smart fordi den er nemt at gemme væk i skabet og hurtigt tage frem, hvis man spilder eksempelvis kaffepulver, sukker ellerhavregryn.

Ledningsfri støvsuger

Hvis du skal rundt i et stort hus eller i en bygning medmange døre og lokaler, kan det være en fordel med en ledningsfri støvsuger, sådu nemt kan komme rundt og ikke hele tiden skal finde en ny stikkontakt ogsætte ledningen et nyt sted. Du kan fortsætte arbejdet kontinuerligt hvis duikke hele tiden bliver afbrudt, så på den måde er en ledningsfri støvsuger engod ide. Derudover er en ledningsfri støvsuger på batteri typisk lettere end envekselstrømsdrevet støvsuger, da motoren er bygget op på en anden måde derkræver andre og tungere komponenter. Hvis skal gøre noget klogt så køb støvsuger hos Hvidevarebanditten

Poseløs støvsuger

Det kan også være at du foretrækker en poseløs støvsuger og vælger at køb støvsuger uden pose, så du ikke skal have bøvl med at skifteposen og finde de støvsugerposer der passer. Det kan du finde hos Hvidevarebanditten.Ved den poseløs støvsuger skal du blot tømme filteret når det er fyldt og sætte det tilbage på samme plads i din støvsuger.

Ved valget omkring og køb støvsuger skal man også kigge på sugestyrke. Det er ærgerligt at komme hjem med en støvsuger der kun har en svag eller ringe sugeevne. Derfor bør du holde øje med sugeevnen på støvsugeren når du skal køb støvsuger.


Skriv et svar