Projektor til storskærm

Intet set-up er for stort til DVC

Dansk Video Center, også kendt som DVC, er en af Danmarks største og mest anerkendte leverandører af av udstyr. DVC både sælger og udlejer alt slags av udstyr. Deres kernekompetencer ligger dog i udlejning. Størstedelen af deres forretning består af, at udlejning og opsætning af av udstyr til både store og små arrangementer. En af DVCs helt store styrker er, at de også kan mønstre store og krævende set ups, der kræver stort og dyrt av udstyr. Det er ikke alle leverandører af av udstyr der prale af det. For at give et indblik i, hvad DVC kan tilbyde, har jeg samlet en lille oversigt over deres vigtigste ydelser. Du ved aldrig hvornår du står i en situation, hvor du skal bruge av udstyr.  

Videokonference, den undervurderede

Jeg tillader mig at kalde ydelsen videokonference for den undervurderede. Det gør jeg fordi, at det er lige præcis hvad den er. Folk er ikke klar over de muligheder der ligger i videokonference formatet. Det er samtidig et underprioriteret områder, fordi de fleste virksomheder ikke har det fornødne av udstyr til, at afholde videokonferencer. Heldigvis har DVC løsningen. Som sagt er intet set-up for stort for DVC, om du skal afholde en videokonference for 10 mennesker eller en videokonference for 100 mennesker, så har DVC det av udstyr du skal bruge. Grunden til jeg synes videokonference er undervurderet er, at mange ikke ser det fulde potentiale. Hvis du er en virksomhed, som har flere afdelinger på tværs af landet eller endda i andre lande, så er videokonference et oplagt værktøj. Med videokonferenceudstyr kan du nemlig holde online konferencer og møder uden, at skulle være fysisk tilstede.

Det helt store kongress og konference set-up

Som sagt er intet set up for stort til DVC. Det betyder også de kan klare, at hjælpe med av udstyr til kongresser og konferencer. Hvis du står i en situation hvor du skal til afholde en messe, kongress eller konference i Bella Centeret eller Forum, er det få leverandører der kan mønstre av udstyr i den kaliber. Det er til gengæld intet problem for DVC. De har investeret i markedets bedste av udstyr, så du ikke skal mangle det. Du kan derfor du uden problemer afholde store kongresser, messer og konferencer uden problemer.  

Storskærm, videovæg og videowall

Det sidste punkt på listen drejers sig om udlejning af stormskærm, videovæg og videowall. Kært barn har mange navne. Storskærm, videovæg og videowall er egentlig 3 navne for samme produkt. Jeg ser en tendens at folk bruger de 3 navne til at beskrive størrelsen på skærmen. En storskærm er til et mindre arrangement, hvor et fjernsyn ikke er tilstrækkeligt. Videovæg er tanden større. En videovæg er en storskærm til et stort arrangement. Det kunne være en udendørs videovæg, som agerer som storskærm, men til sportsarrangementer eller koncerter f.eks. Aflsutningsvis er videowall den helt store skærm, til f.eks. konferencer, kongresser eller messer. Men det er bare min subjektive holdning. Det vigtigste er at du ved, at lige meget hvor stor en storskærm, videovæg eller videowall du skal bruge, så kan DVC klare den.


Skriv et svar