sunny beach

Vi har i sommer været i Sunny Beach

I år gik pigernes og min årlige sommerferie til Bulgarien Sunny Beach. Vi har i de sidste 2 år efter gymnasiet taget på ferie og festet en uge forskellige steder i Europa. I år kiggede vi på charterrejser til Bulgarien og valgte Sunny Beach. Vi gik efter masser af varme, sol, strand, fest og all inclusive. Og det kunne vi få med Uptours i Bulgarien og  Sunny Beach. Det var midt i juli vi tog til Sunny Beach. Vi glædede os hele måneden op til vi skulle afsted. Og da dagen endelig oprandt hvor vi skulle i lufthavnen og flyve til Sunny Beach var vi alle super spændte. Vi havde sørget for at pakke bikinierne og en masse festkjoler så vi var klar til al den fest der ventede os og alle andre på deres charterrejser til Bulgarien. Inden vi tog afsted og emnet faldt på charterrejser Bulgarien, var der en masse vi kendte der havde gode erfaringer og de synes det var fedt at vi skulle på charterrejse til Bulgarien.

sunny beach

Charterrejsen til Sunny Beach

Vi kom til Sunny Beach og tænkte vi straks måtte have en drink ovenpå flyveturen. Der var hyggeligt i baren på hotellet og vi faldt hurtigt i snak med nogle andre danskere der også lige var kommet. Vi skulle nok støde på hinanden i løbet af ugen. Vi fik lagt vores ting op på værelserne og hoppet i badetøjet og driblede ned på stranden. Endelig var vi fremme. Det var skønt. Og solen strålede ned på os fra en skyfri himmel.

 

Byen i Sunny Beach

Vi gik også rigtig meget i byen i den uge i Sunny Beach. Næsten hver aften var vi ude og danse rundt på diskotekerne og der var rigtig god stemning. Folk dansede og festede natten lang. Vi fik gjort os klar når vi kom hjem fra stranden og tog de lækre sorte kjoler på så vi kunne gøre os bemærkede ude i nattelivet. Og vi fik masser af opmærksomhed. Det var rigtig sjovt. Dagen efter en bytur skulle der ikke ske så meget til at starte med, så der stod bare solbadning og forfriskningsdrinks på menuen. Og sådan gik det meste af ugen. Det var skæppe skønt. Vi havde en fremragende tur og det var nok ikke sidste gang vi har kigget på charterrejser til Bulgarien.


Skriv et svar