Min tandlæge ligger i København

Som barn havde jeg tandlægeskræk for skoletandlægen

Er du en af de mange danskere der lider af tandlægeskræk? Lige siden min barndom fik jeg en slags tandlægeskræk igennem den lokale skoletandlæge som jeg havde.

Jeg kunne i flere dage forinden tandlægebesøget gå og bekymre mig om hvad der ville ske. Angsten handlede mest om lyden af boremaskinen, derefter kom tankerne og forestillingen hvilke indgreb tandlægen skulle gøre i min mund.

 

besøg min tandlæge her https://plus1.dk/

Min flækkede tand og akutte besøg hos tandlægen

En gang for mange år siden, var jeg så uheldig at få flækket en tand da jeg skulle lave en salto i en svømmehal. Jeg ramte bunden af svømmebassinet med munden og kunne med det samme mærke at noget var galt. Herefter tog jeg tøj på og fik min mor til hente i svømmehallen. Selv om uheldet skete på lørdag, fik jeg alligevel en akut tid hos tandlægen.  

Jeg kunne med det samme mærke angsten komme og jeg var nødt til at få det lavet hurtigst muligt, så tanden ikke ville flække yderligere.

Min nye tandlæge

Da jeg blev ældre blev jeg færdig med at gå til skoletandlægen og derfor skulle jeg til at  vælge en helt ny tandlæge. Jeg søgte på nettet efter en god tandlæge i københavn med gode anmeldelser. Jeg kom frem til Plus1 tandlægerne som fik gode anmeldelser og havde en rigtig overskuelig hjemmeside. Tandlægeklinikken ligger centralt i København med gode parkeringsmuligheder. Desuden er der store lyse lokaler og udsigt over Tivoli.

Angsten forsvandt og jeg blev roligere

Da jeg var til mit første tandlægebesøg hos tandlæge København blev jeg mødt af et venligt og imødekommende personale. Jeg sagde med det samme, at jeg har haft tandlægeskræk for tandlægen før. Personalet besluttede sig for at tage god tid til at forklare og forberede mig til det som skulle gøres. Det var med til at give mig et langt bedre overblik over hvad der ville ske, det hjalp utrolig meget på min angst og fik mig til at forholde mig mere under tandlægebesøget.

Jeg anbefaler Tandlægerne PLUS 1

Nu er der gået et par år siden at jeg besluttede for at skifte tandlæge til tandlægerne PLUS 1, det var en god og klog beslutning når man tænker over den gode behandling jeg har fået. Jeg har mistet al min angst for at gå til tandlægen og jeg kan nu tage det helt roligt, når jeg skal på tandlægebesøg hos min tandlæge i København.