Min Bestlite væglampe falder godt ind i entreen

For nylig var jeg på udkig efter en væglampe til min entre, da min gamle lampe, som jeg havde arvet af min farmor var gået langt over sidste holdbarhedsdato. Sædvanligvis er det altid svært at finde en væglampe, som kan falde naturligt ind i entreen, men det lykkedes mig gudskelov. Belysning er nemlig en rigtig vigtig faktor i ethvert hjem, da det kan skabe en helt bestemt dynamik og atmosfære alt afhængig af sammenspil med resten af indretningen.

Bestlite BL5 i messing

Jeg har købt en Bestlite væglampe på Andlight.dk til svimlende 5.000 kr. (ja du hørte rigtigt). Det er ikke altid lige billigt at købe designerlamper, men det skal også siges at jeg valgte den dyreste Bestlite BL5 model i messing. Alt afhængig af materialet så varierer prisen på Bestlites lamper. Deres BL5 væglamper kan købes i kombinationerne af materialerne krom, messing og porcelæn og kan ligeledes fås i farverne sort, hvid og grå.

Deres BL6 væglampe i messing som jeg købte, kan du se herunder:

bestlite bl5 væglampe i messing

Jeg valgte messing modellen, fordi at jeg synes den falder godt ind med min lidt ældre og traditionelle indretningsstil. Det fede ved selve designet af lampen er, at den stort set passer ind i ethvert rum uanset formål. Jeg kunne sagtens forestille mig min Bestlite væglampen ligeledes hænge i kontoret eller stuen.
Bestlite er et fantastisk brand, som i årtier har designet yderst flotte og eksklusive designer lamper både i form af væg-, bord- og gulvlamper. På forunderligvis formår de at kombinere industrielt udseende med elegance og yderst høj funktionalitet. De fleste er deres lamper er nemlig yderst justerbare, så du selv kan styrer lysets vinkelfald i din bolig.

Ikke min første Bestlite lampe

Min nye BL5 væglampe er langt fra den første lampe fra Bestlite, som jeg er den heldige ejer af. I min stue finder du ydermere deres fantastisk flotte BL3M gulvlampe, der ligeledes findes i flere forskellige nuancer og materialer. Det fantastiske ved at have lamper fra samme brand er, at de typisk går hånd i hånd designmæssigt, hvilket giver en rød tråd i din indretning. Hvert rum er dog anerledes, og det er ikke nødvendigvis sikkert at lampen skal være fremstillet i samme unikke materiele eller have samme farve for den sagsskyld. I stuen hjemme hos mig passer en Bestlite BL3 mat hvid kombineret med messing langt bedre ind end den rene messingfarve. Derfor finder du også den yderste elegante og stilrene standerlampe placeret henne ved sofaen i hjørnet. Se min Bestlite BL3 herunder:

bestlite bl3 gulvlampe i mat hvid og messing

De andre lampeserier

Bestlite har som sagt en enestående portefølje af smukke designer lamper i alle former og farver. Deres lampeserier bestå af BL1 og BL2 (bordlamper), BL3 og BL4 (gulvlamper), BL5, BL6, BL7 og BL10 (væglamper) samt BL9 der er pendler. Belysningsmuligheder med Bestlite lamperne er uendelige grundet deres funktionalitet og justerbare vedhæng, som de fleste af modellerne har. Bestlite kan efter min mening til dels sammenlignes med Lampe Gras og deres serier. Franske Lampe Gras dyrker bevidst også det industrielle design kombineret med et enkelt og stilrent udtryk. Deres lamper er dog ikke lige så iøjnefaldende farvemæssigt som Bestlite. En af de mest populære er bl.a. Lampe Gras N215 gulvlampen, som du kan se herunder i mat sort:

lampe gras n215 gulvlampe

Personligt synes jeg det er en rigtig fin standerlampe, som vil passe perfekt ind i både et klassisk, men også moderne kontor. Den rå mat farve gør den fleksibel i forhold til farvespil og andre møbler i rummet. Lys er trods alt et af de vigtigste elementer i din bolig, så det er vigtigt at tage sig god tid med at finde de helt rette lamper. Jeg har selv købt på Andlight.dk, hvor man altid kan finde fin inspiration blandt deres store udvalg af designerlamper. De har også en ekstraordinær service, som du kan drage fordel af, hvis du har brug for hjælp og rådgivning ift. dine belysningsmuligheder.