Sådan skaber du komfortable siddepladser med et twist

Vi ved alle, at stuens centrale møbel i de fleste tilfælde er sofaen. Det er her, vi finder ro, slapper af og får lov til at tage en pause fra hverdagens stress og travlhed. 

Men de eneste siddepladser i stuen behøver ikke alle at være i sofaen. Der findes mange alternativer for siddepladser, som du kan drage inspiration fra, hvis du ønsker et unikt, moderne og fresh look i stuen. Her listes nogle af de ideer, du kan tage udgangspunkt i.  

Alternative siddepladser til dig og familien 

  • En sjov bænk til børnene 

Børnene i familien sætter ofte pris på at have deres eget lille hyggehjørne eller en siddeplads, der er dedikeret til dem. Eftersom børn tit løber ind og ud af de forskellige rum i huset og ikke nødvendigvis har brug for en stor plads på sofaen, hvor de kan slappe af, kan en bænk være oplagt for dem. Dertil kan du tilføje en hynde til bænken, som gør det mere komfortabelt at sidde på. Dertil er det værd at nævne, at der er mulighed for at lave hynder efter netop de mål og behov, som du har, så fortvivl ej hvis du har fundet en bænk, som ikke passer målene på normale hynder, du kan købe. Få nye hynder efter mål her. Hertil kan der også tilføjes noget læderskin af en art, sådan at bænken ikke kun fungerer som en sjov og komfortabel siddeplads for børnene, men også ser moderne og sej ud i udtrykket. 

  • Hængende siddeplads

Hvis du virkelig er hooked på at finde noget, som gør rummet unikt, tilføjer noget lidt anderledes og samtidigt resulterer i en lækker siddeplads, så er det værd at overveje en hængende siddeplads. Dette kan være det centrale møbel i din nye læsekrog, hvor du kan slappe af, læse en god bog, og siddepladsen vil i den grad også udstråle hyggestemning.

Tænk ud af boksen

Det er altså nemt at finde nogle alternative siddepladser, så alle familiens medlemmer ikke alle ender i sofaen. En lille hynde på bænken eller en hængende stol kan altså pifte rummet rigeligt op på en sej måde. 


Skriv et svar