Bruseforhæng

Pift dit badeværelse op med et nyt bruseforhæng. Der skal faktisk ikke meget mere til end et nyt bruseforhæng, for at få dit badeværelse til at se helt anderledes ud. Hos Ideshoppen.com finder du et bredt udvalg af forskellige bruseforhæng. Der er blandet de klassiske bruseforhæng holdt i en enkelt og neutral farve, men der findes også de mere farverige og iøjnefaldende varianter. Det er helt op til dig og din indretningsstil at bestemme, hvilket bruseforhæng der er det rigtige.

Badeforhæng i forskellige størrelser

Hos Ideshoppen.com finder du badeforhæng i flere forskellige størrelser. De tre mest udbredte badeforhæng har følende dimensioner:

Badeforhæng 180×180 cm

Badeforhæng 180×200 cm

Badeforhæng 180×220 cm

Det er det danske firma, Engholm, som leverer en stor del af de badeforhæng, som bliver forhandlet på Ideshoppen.com. Engholm er kendt for at fremstille badeforhæng i høj kvalitet til gode priser. Det er især fire varianter fra Engholm, som opfylder alle krav til det optimale badeforhæng. De har tyngdebånd i bunden, og er fremstillet af 100 % vandafvisende polyester. De har endvidere indbyggede og forstærkede plastøjne til ophænget. Det kan vaskes i vaskemaskinen på 40 grader.

Disse forskellige varianter fra Engholm kan alle fås i målene 180 x 180, som er en af de mest udbredte størrelser på badeforhæng. De kan selvfølgelig også fås i de andre populære størrelser hos Ideshoppen.com.

Transparente og farverige bruseforhæng

Udover de ovenstående bruseforhæng tilbyder Ideshoppen.com også gennemsigtige bruseforhæng. Disse bruseforhæng er produceret af det svenske firma, Dermerx, og bruseforhængene er fremstillet i 100 % økologisk EVA-plast. Det betyder, at disse bruseforhæng er det miljøbevidste valg. Bruseforhængene fra Dermerx kan kun fås i målene 200 cm i højden x 180 cm i bredden, og de skal vaskes ved 30 grader. Transparente bruseforhæng har den fordel, at de ikke klæber til kroppen under badet, og er samtidig 100 % vandafvisende.

Hvis du ikke ønsker et transparent bruseforhæng, udbyder Ideshoppen.com også forskellige varianter af sjove badeforhæng. Disse badeforhæng kan blandt andet være udstyret med sjove motiver eller en spændende farvekombinationer, der giver dit badeværelse et helt nyt liv.


Skriv et svar