Osteopati på Frederiksberg kan hjælpe dig af med dine smerter

Osteopati er til for at fikse dine skavanker. Meningen med osteopati er nemlig at genskabe menneskets korrekte funktion og dermed skabe en sund krop. Osteopati bygger på en blanding af seks forskellige neurologiske videnskaber i form af fysiologi, biomekanik, sygdomslære, anatomi og embryologi. Alle personer kan opbygge skader på kroppen uanset alder, og en enkelt sportsskade kan for eksempel være med til at forvolde dig unødvendig smerte, som kan lindres og i flere tilfælde fjernes ved hjælp af osteopati. Så hvis du befinder dig på Sjælland og/eller bare mangler en osteopat, kan du finde flere oplysninger omkring osteopat Frederiksberg her.

Find årsagen til smerten

Et forløb hos en osteopat starter ofte med at roden, altså årsagerne, til smerten skal lokaliseres. Dine symptomer vil blive analyseret, og osteopaten vil komme med et bud på, hvorfor smerten er opstået. Efterfølgende vil din krop blive undersøgt, det vil blandt andet omfatte dit nervesystem, organsystem og bevægeapparat, for helt præcist af finde frem til den rette årsag til smertens opståen. Så hvis du døjer med både store og/eller små skavanker på din krop, og du føler, at smerten er ved at tage overhånd, så opsøg en osteopat med det samme, og hvis du befinder dig på Sjælland, kan du eventuelt opsøge en osteopat på Frederiksberg.

Behandling hos osteopat på Frederiksberg

Jo før du opsøger en osteopat, des før kan du komme i gang med den egentlige behandling, som består af en række manuelle teknikker. Ledmobilisering, ledmanipulation samt stræk og udspænding er således en del af behandlingen ved en osteopat på Frederiksberg. Yderligere består behandlingen også af kranieteknikker samt mobiliserende teknikker omkring bindevævet af organer.

Behandlingen vil dog ikke starte der, hvor du føler smerten, meningen med osteopati er nemlig, at osteopaten behandler årsagen til smerten fremfor selve symptomerne. Hvis du for eksempel har smerter i ryggen, kan det derfor godt ske, at roden til smerten skal findes i din nakke. Derfor vil osteopaten først og fremmest behandle din nakke, hvorefter osteopaten vil undersøge om dine smerter lindres, eller om der er flere steder, der er årsag til dine smerter.


Skriv et svar