Plakater til børneværelset

Plakater til børneværelset

Når det kommer til indretning, vil jeg betegne mig selv, som værende erfaren. Indretning har altid været en mine helt store hobbyer. Allerede fra helt lille, i de første teenage år, var det noget jeg gik meget op i. Jeg havde mit eget værelse, da jeg boede hjemme, som jeg flittigt omrokerede og indrettede anderledes. Nok også lidt for tit, hvis du spørger mine forældre. Jeg var typen der ønskede mig ting til mit værelse, når jeg havde fødselsdag, som børneplakater og møbler. Hvor andre måske ønskede sig legetøj. Den store passion for indretning, har jeg taget med mig som voksen. Nu er jeg kommet i den lykkelige situation, at jeg skal indrette min kommende datters værelse. Jeg har virkelig set frem til, en dag at skulle have børn, så jeg kunne stå for indretningen af deres børneværelser.

En overset ting i indretningen af børneværelser, hvis du er spørger mig, er plakater. Man kan få rigtig mange forskellige børneplakater i dag. Det var ikke noget man gjorde sig særlig meget i, dengang jeg var lille. Men i dag er der virkelig et stort udvalg. Der er et stort udvalg af kvalitets- og designplakater, specielt designede til børn. Jeg er af den overbevisning, at det kan have stor effekt, på barnets indlæring at have diverse billeder og plakater omkring sig. Jeg ser det som et supplement til børnebøger, at have nogle sjove, farverige børneplakater hængende.

Plakater er det oplagte valg

Indretning kan være mange ting. Men de sidste par år, har jeg haft en svaghed for vægpynt. Det kan komme i mange afskygninger, det kan både være hylder med pynt på, malerier eller plakater. Jeg har nogle rigtig fede retro plakater hængende i mins stue, som jeg har købt hos en plakat shop, der hedder Permild & Rosengreen. De har et kolossalt udvalg af plakater, hvorfor det også er her, jeg vil kigge efter børneplakater til min datters værelse. Mange spørger mig, hvorfor en plakat, når man kan få et maleri? Det er heller ikke fordi jeg ikke kan lide malerier, jeg er bare vild med det look og den stil, en fed plakat giver. Det synes jeg ikke, man kan få med et maleri på samme måde. Når alt kommer til alt, handler det også om, hvilken stil og indretning du går efter. I mit hjem, har jeg haft stor succes med, at have plakater hængende rundt omkring.

Jeg synes ikke man skal plastre sine vægge til med plakater, bestemt ikke. Oftest er det faktisk flottest, med få plakater. hvis du spørger mig. Det handler bare om, at vælge de rigtige, i forhold til den indretningsstil du har i dit hjem. På børneværelset vil jeg gerne have et par farverige plakater, helst med nogle dyr. Jeg har også overvejet, måske at lave en lille form for collage. Så i stedet for, at have et par store, så have mange små. Jeg forestiller mig de skal hænge lige ved hendes seng, så hun kan ligge og kigge på dem.