Flexleasing af Porche

Flexleasing giver muligheder

Har du altid drømt om, at køre Audi, Mercedes eller BMW? Så er du helt sikkert ikke den eneste. Det er bare de færreste, der har luft nok i økonomien til, at investere i så dyr en bil. Men med flexleasing, kan det billede lige pludselig ændre sig. Flexleasing giver nemlig mulighed for, at lease en bil, du måske ellers ikke troede var muligt. Flexleasing er blevet ekstremt populært herhjemme i Danmark, fordi det som navnet antyder, er fleksibelt.

Det der gør flexleasing så attraktivt er, at du ikke behøves betale registreringsafgiften på en gang. Du skal betale den i mindre månedlige rater, i stedet for at skulle betale de 150% i registrering på en gang, ved køb af ny bil. Så jo dyre bilen er, jo mere spare du faktisk. En anden ting er, at når du køber bil på flexleasing, så er der kun afskrivning på bilens værdi uden afgift. Med andre ord, falder den mindre i værdi end, hvis du købte en bil på normalt vis. Det er en stor fordel for dig, som kunde. Når din leasing periode er overstået, vil du kunne få mere for bilen.

Fleksibilitet som aldrig før

Flexleasing har mange fordele, nogle af disse er allerede nævnt ovenfor. Men en af de faktorer der gør flexleasing, så populært som tilfældet er, den fleksibilitet det medfører. En leasingperiode er typisk på 1-2 år. Når ens leasingperiode er overstået, så har du en hel række muligheder.

Du kan først og fremmest vælge, at forlænge din kontrakt. Hvis du er i den situation, hvor du er glad for din bil og egentlig gerne vil fortsætte, så har du selvfølgelig muligheden for det. Hvis du kommer i en situation, hvor du i en periode ikke har brug for en bil. Så er det også muligt, at sætte leasingen på stilstand. Det betyder at dine aftale og forsikring opretholdes, men uden afgift. Når du ønsker at benytte bilen igen, indgås der en ny leasing aftale.

Er du ikke interesseret i at lease bilen igen, på et senere tidspunkt, så er der igen flere muligheder. Du kan anvise en virksomhed i Danmark eller i udlandet, som gerne vil købe bilen af leasing selskabet. Ydermere kan du finde en tredjepart, som vil overtage leasingaftalen. Den sidste mulighed, afhænger lidt af hvilket flexleasing selskab du bruger. Men de fleste bilforhandlere kan hjælpe dig med, at finde en aftager af din leasingaftale. Endvidere er det også en mulighed, de sælger bilen brugt. Vigtigst er, at du kommer af med bilen.

Ny bil hvert år

Er du typen der altid gerne vil køre i en ny bil, så er flexleasing noget for dig. Du kan strengt talt, hvis alt flasker sig, få ny bil hver 12. måned. Det er en unik ting ved flexleasing, at du efter leasingperioden, kan sælge eller finde aftager, for derefter at flexlease en ny bil. Hvis man antager, du altid kan komme af med din leasede bil, så kan du altid indgå en ny flexleasing aftale. På den måde er du sikker på, altid at have den nyeste model stående i garagen.