daisy marc jacobs

Vores yndlingsparfume: Daisy Marc Jacobs

Vi – Julie og Stephanie – ELSKER Marc Jacobs, Marc by Marc Jacobs og alt hvad der har med designeren at gøre. Manden har vundet priser for sit værk, og det er der en grund til. Alt, hvad han nogensinde har designet, udviklet og lanceret, er både charmerende, stilfuldt og tiltalende for enhver kvinde og sikkert også for mænd. Vi er kvinder, der går op i kvalitet. Både når det kommer til haven, men også når det kommer til skønhedspleje og mode. Vi ejer begge to alverdens produkter fra Marc Jacobs Beauty. Her taler vi primært Marc Jacobs makeup. Vi er nu begge enige om, at der er en helt særlig parfume, der overgår alle andre makeupprodukter såvel som andre parfumer. Det er vores Daisy Marc Jacobs parfume.

Daisy Marc Jacobs – en feminin påklædning

Parfume er en del af din påklædning. Det er i hvert fald mindst lige så vigtigt – hvis ikke vigtigere – at have en god parfume på, som det er at have pænt tøj. Parfumen skal ikke kun du, men også dine omgivelser, dufte til. Der er ikke noget værre end kvinder, og mænd for den sags skyld, der bare har oversprøjtet sig fra morgenstunden og så igen om eftermiddagen. Særligt hvis de har gjort det med en parfume, der ikke har en særligt god duft. Der er heller ikke noget så distraherende som duften af dårlig parfume, som er blandet sammen med duften af sved, i fitnesscenteret.

Parfumer kan desuden dufte forskelligt, alt efter hvilken hud de påføres. Det er i hvert fald noget, vi har erfaret, og tidligere har vi ikke gået med de samme parfumer. Det der er specielt ved Daisy Marc Jacobs er, at den dufter lige godt på os begge. Daisy Marc Jacobs afgiver en frisk, sød og feminin duft, uden at den bliver for tung. Daisy Marc Jacobs er en del af din feminine påklædning.

Daisy Marc Jacobs fås i flere udgaver, og vi har hver vores favorit.

Marc Jacobs Daisy Dream – Julies favorit

Julie bruger Marc Jacobs Daisy Dream hver eneste dag. Den hedder ikke Marc Jacobs Daisy Dream uden grund. Den har nemlig en sød, drømmeagtig duft, der næsten dufter af brombær. Daisy Dream er så frisk og alligevel betagende at dufte til, at det er en parfume, du kan bære meget af. Du behøver næsten ikke bekymre dig om at tage for meget på, fordi den er så let.

Daisy Marc Jacobs Eau So Fresh – Stephanies favorit

Stephanie var egentlig tidligere tilhænger af den originale Daisy parfume, men Daisy Marc Jacobs Eau So Fresh har efterhånden indtaget førstepladsen. Parfumen er fuld af liv og er på en måde lidt mere frisk og mild end den originale Daisy.

daisy marc jacobs eau so fresh

Vi veksler begge to mellem flere parfumer, men vi holder os altid til Daisy Marc Jacobs. Den er bare bedre end alt andet. Du kan købe din egen Daisy Marc Jacobs hos Sephora.