cargobukser

På med cargo bukserne her til efteråret

Efteråret har for alvor meldt sin ankomst og derfor er det tid til at pakke shorts væk og iføre sig bukserne. Personligt går jeg rigtig meget med cargopants. De er bare gode til mange ting. De er behagelige og de sidder godt og gode at bevæge sig i. Cargopants hos Molecule er i virkelig høj kvalitet og passer ved mange lejligheder. Jeg har dem gerne på både til hverdag og til fest. Cargobukserne hos Molecule er inspireret af bukserne i det thailandske militær og de har gjort et godt stykke arbejde. De er holdbare og af høj kvalitet også er de til at betale. Jeg har selv 5 par cargobukser derhjemme i skabet og de er alle fra Molecule.

 

Jeg vasker dem selvfølgelig når de er beskidte, men tørretumbler dem ikke. Det er fordi det forlænger levetiden på dem. Hvis du tørretumbler dine bukser slider du fibrene unødvendigt meget og det kan undgås ved blot at hænge til tørre på at tørrestativ, eller en tørresnor.

cargobukser

Cargobukser er et sikkert hit. Det er tidsløse og behagelige og populære. Jeg har altid cargobukser på det. Jeg har dem på til fest, til hverdag, på arbejde, når jeg laver noget udenfor. De holder bare til det hele. Jeg har været glad for at handle cargobukser fra Molecule. De er 2 typer og det er Mulecule og El Fuego, der betyder ilden. Jeg har begge bukser og de er begge fremragende. El fuege kan kun købes hos Molecule i Danmark, og derfor bliver det ret eksklusivt inden for cargopants.

 

Masser af lommer

Cargobukserne har masser af lommer hvilket jeg er pjattet med. Det er skide godt når man skal have mange ting med rundt og dejligt at det ikke sidder helt stramt som i et par almindelige jeans. Jeg foretrækker bukserne i mørke tekstiler som blå, sort og grøn. Det er mest mig. Hos Molecule har de tilbud på cargobukser – 2 for 750, og jeg har lige opdateret efterårs garderoben med et par stykker. De er i sort og grøn. Jeg har gerne en stor hoodie eller en skovmandsskjorte på sammen med mine cargobuker. På fødderne er det typisk et par nike eller adidas sneakers. Jeg synes sneakers går perfekt til Stefan Janowski, Air Max eller Stan Smith.

Cargobukserne fra både Molecule og El Fuego er i høj kvalitet. Udover de ensfarvede bukser er jeg vild med cargobukserne i camouflage. Jeg er vild med alt i camo. Jeg har bukser, trøjer og t-shirts i camo. Og sko i camo. Jeg kan godt lide det lidt rå signal, det sender også er camo også bare godt i mange situationer.

Cargobukser er behagelige og slet ikke ligeså stramme om klassiske jeans og jeg sværger til at gå med dem. Det er god bevægeligheds frihed og man kan slappe godt af i dem. Jeg vil godt anbefale Molecule og deres bukser. Det er super kvalitet og man kan regne med at man får hvad man bestiller. De har også hurtig levering og god kundeservice.