tandlæge

Min nye tandlæge i Ringsted

Jeg har for nylig skiftet min gamle tandlæge ud, med min nye tandlæge i Ringsted. Det har blot været en lille del af de nye ting og omvæltninger ved at flytte. Jeg har også fået arbejde i Ringsted og det giver bare super god mening også at have tandlæge i Ringsted tæt på hvor vi bor så man ikke skal tage en hel eller halv dag ud af kalenderen for at gå til tandlæge men blot køre et smut ind til centrum af byen. Jeg havde kigget en del på forskellige tandlæger og kigget på anbefalinger, beskrivelser og anmeldelser før jeg valgte min tandlæge i Ringsted. Der var flere forskellige at vælge imellem men jeg vidste det godt kunne betale sig at sætte sig ind i hvilke tandlæger i Ringsted der er.

tandlæge

Undersøgte flere tandlæger

Da jeg skulle vælge en ny tandlæge i Ringsted, valgte jeg at undersøge flere tandlæger i Ringsted før jeg besluttede mig for hvilken jeg skulle gå til. Jeg ringede rundt til en række tandlæger for at høre hvad de kunne tilbyde og høre om deres tilgang til tingene.

Jeg valgte Martin Åside, tandlæge i Ringsted. Det var en meget professionel tilgang til tingene på klinikken og det var bekvemt for mig da klinikken ikke ligger langt fra hvor jeg bor.

 

Første behandling hos tandlægen

Jeg har været til min første behandling hos tandlægen i Ringsted og det var ganske fortrinligt. Der var en positiv og behagelig betjening og selve behandlingen var yderst professionel. Jeg skulle blot have lavet en tandrensning og polering af tænderne. Det var en rigtig god oplevelse og jeg vil på det kraftigste anbefale tandlæge i Ringsted Marten Åside til andre. Der er en meget behagelig omgang mellem de ansatte og professionel tilgang til opgaverne. Jeg er ikke super vild med at gå til tandlægen, men tandlæge i Ringsted Martin Åside fik gjort det til en god oplevelse og jeg slappede af mens mine tænder blev renset og poleret. Jeg er rigtig tilfreds med mit valg af tandlæge og jeg håber selvfølgelig ikke at skulle komme der så ofte men jeg er sikker på at min tandlæge i Ringsted vil kunne komme mig til undsætning hvis der skulle være brug for hjælp til at få ordnet bisserne, eller råd og tips bedre tandpleje i dagligdagen med tandbørstning, tandtråd og tandstikkere. Jeg medgiver kun de bedste anbefalinger til min tandlæge i Ringsted, Martin Åside.

 

Vigtigt ved tandlægen

Jeg synes det er vigtigt med at tandlæge jeg kan stole på og som sætter sig ind i mig som patient. Vi har udover de skrøbelige mælketander kun et tandsæt og det er derfor vigtigt at vi værner om dem, da de er vitale for vores udstråling og liv. Tænderne er noget at det første man lægger mærke til ved en person og derfor en stor del af det førstehåndsudtryk vi sender til nye mennesker vi møder på vores vej. Vores tænder er vigtige at passe på og det kan være en dyr fornøjelse at få dem repareret.


Skriv et svar