Mand fra tømmerhandel og byggemarked

Mit næste byggeprojekt

Jeg har altid et et byggeprojekt i gang. Enten er det hjemme i huset eller også er det det oppe i mit sommerhus. Jeg kan simpelthen ikke lade vær. Hvis ikke der er noget der skal renoveres, så finder jeg ofte på noget der kunne være praktisk, at bygge. Det kan være alt fra helt små simple projekter, til større længerevarende byggeprojekter. Jeg har bl.a. for nyligt lagt nyt tag på huset derhjemme. Det er nok et projekt, ikke mange ville kaste sig ud i på egen hånd, hvilket jeg godt forstår. Men jeg nyder det, jeg hygger mig når jeg lavet sådanne projekter. Mit næste byggeprojekt kommer til, at blive oppe i mit sommerhus. Jeg har i noget tid, gerne ville have en carport til min bil. Mit sommerhus ligger i et område med meget skov, hvilket vil sige der er mange træer og dermed også mange fugle. Det er i og for sig hyggeligt nok, problemet ligger i alle fuglene skider over det hele også på min bil. Jeg er simpelthen træt af, at hver gang jeg har været i sommerhus, så skal jeg vaske min bil.

Dermed besluttede jeg mig for, at en carport skulle være mit næste byggeprojekt. Jeg tror godt jeg kan slippe afsted med, at kalde mig selv en garvet gør-det-selv type, uden jeg fornærmer nogen. Det har været en hobby jeg har haft mange år, hvilket har givet mig en del erfaring.

Min foretrukne tømmerhandel og byggemarked

Grundet min store interesse og mange års erfaring, har jeg brugt mange forskellige tømmerhandler og byggemarkeder gennem tiden. De fleste tømmerhandler og byggemarkeder, har alle de gængse materialer, til de fleste byggeprojekter. Men der er alligevel en tømmerhandel/byggemarked, jeg er blevet særdeles glad for, her de seneste år. Lavpristræ er en stor tømmerhandel og byggemarked med 4 butikker, og en online shop, www.lavpristrae.dk. Jeg handler ofte i deres butikker, specielt den i Hillerød da det er den tætteste på hvor jeg bor. Men jeg tager faktisk mig selv i, lige så ofte at handle på deres online shop. Det kan måske komme bag på nogen. Det giver bare en stor frihed, at kunne handle alle sine materialer online. Endvidere spare jeg rigtig meget tid på, at få det leveret hjem til adressen, i stedet for, at skulle køre frem og tilbage.

Nogen har brug for, at se de materialer de skal bruge inden køber dem, hvilket jeg godt forstår. Der er også visse materialer jeg stadig foretrækker, at købe i butikken. Men langt størstedelen af materialerne, som krydsfiner, gasbeton og herregårdssten køber jeg bare online. Hvis du endnu ikke har været forbi en af lavpristræ’s butikker eller hjemmeside, så vil jeg anbefale dig, at lægge vejen fordi, det vil du ikke fortryde.