Listen: Lækre nyheder til dit barn

Er du nybagt forældre, så er baby tøj, baby legetøj og alt det imellem,  er nok noget af det der bliver søgt rigtig meget på i de dage både før og efter din fødsel. Det er derfor vi her hos Haveoraklet har udarbejdet en super lækker liste med en masse spændende baby nyheder, så du enten er forberedt på baby kommer eller at du skal have nogen nye ting til den lille nye.

Vi har derfor lavet den her liste med 3 forskellige nyheder fra blandt andet CAM CAM Copenhagen, Maileg og ASI dukker. Alle vores nyheder kommer fra Loukrudt, som er et af de største online forhandlere inden for de tre ovenstående mærker.

 

Nyheder fra CAM CAM Copenhagen

Den første vi skal kigge på er nyheder fra CAM CAM Copenhagen. De er et utroligt anerkendt mærke inden for baby tilbehør og kan på det kraftigste anbefales at købe deres tilbehør til din baby. Det fede ved CAM CAM Copenhagen er at de altid formår at skabe et kvalitets-,tidsløst og taktilt design til børn. Det er altid meget harmonisk og  skaber et godt miljø for din baby. Udover designet er CAM CAM Copenhagen også meget bevist om deres tilgang til miljø, alle CAM CAM’s produkter er bæredygtige og altid fra økologisk produktion.

 

Maileg tidsløst legetøj

Maileg er det helt store inden for legetøj, de skaber en unik tilgang til de forskellige dyr du kan købe i deres store sortiment. De har både de søde og bløde kaniner men også tøj og puder har de i deres sortiment. Det som er godt ved maileg er at de går op i tidsløst kvalitetslegetøj, som alle børn i alderen 0-10 år kan lege med, det er fantastisk at se hvordan Maileg kan skabe ny energi og fantastiske øjeblikke hos et lille barn.  De er altid glade når de får deres nye bamse i hånden, der er kun godt at sige om Maileg, især fordi mine egne børn leger med deres legetøj hver dag.

ASI dukker – De er næsten for livagtige

 

Livagtige dukker har aldrig været en voksens drøm, da det ofte minder for meget om en gyserfilm, de har set i fjernsynet sammen med deres venner. Men for et lille barn kan en livagtig dukke være guld værd, da de virkelig kan få lov til at live sig ind i deres helt egen fantasi verden blandt dukker og te kopper. De glade dukker er altid klar på at lege og de er altid tørstige og skal aldrig på wc for at tisse alt den friske te ud. Det gør underværker når man som barn kan få lov til at lege med sine ASI dukker dagen lang, uden bekymringer for at de skal hjem og ikke må lege mere. Det er først når mor kommer ind på legeværelset for at sige det er godnat tid, at det nok er tid til at ligge dukken fra sig og falde til ro.