Ejendomsmægler

Mit valg af ejendomsmægler på Amager

Jeg har netop afsluttet salget af min lejlighed gennem ejendomsmægleren MM Living. Det har været en helt igennem fremragende oplevelse. Fra første møde omkring salget og forventningerne ved salget af lejligheden og til jeg havde afleveret nøglerne. https://www.mmliving.dk/ har haft en super professionel tilgang til tingene gennem hele projektet og har holdt mig opdateret omkring udviklingen.

Jeg startede med af afsøge markedet for ejendomsmæglere på Amager og faldt over MM Living og tog kontakt til dem. Der har været en behagelig og imødekommende dialog gennem hele projektet hvilket jeg har sat super meget pris på. Jeg fik foretaget en gratis salgsvurdering af min lejlighed og jeg blev positivt overrasket over vurderingen.

Min lejlighed ligger på Amagerbro og jeg vil gerne bo på Islands Brygge. Allerede samme dag som lejligheden kom til salg fik ejendomsmægleren henvendelser på lejligheden og den følgende lørdag/søndag var der åbent hus med en masse interesserede.

Ejendomsmægler

Budrunden afgjorde det

Der var kommet pænt med bud på lejligheden og byderne blev inviteret til endnu en budrunde, som endte med at prisen på lejligheden steg væsentligt. Den blev solgt til højere end udbudsprisen og nu har jeg ekstra luft til at finde min nye lejlighed. Jeg drømmer om at den ligger på Islands Brygge.

Ny lejlighed på Islands Brygge

Efterfulgt af salget af min lejlighed har jeg søgt køber rådgivning hos MM Living og de har været opsat på at finde et nyt sted til mig at bo. De ser gode muligheder i mine drømme omkring at bo på Islands Brygge. Det har været en gennemgående god oplevelse at sælge hus med MM Living og hvis jeg en dag skal gøre det igen, vil jeg helt klart overveje det. De har helt styr på hvad der rør sig på Amager og det giver bare så god meing at vælge en lokal mægler der ved, hvad der sker i nabolaget.