Lej selskabslokaler i Roskilde til din næste fest

Middelalderbyen Roskilde er en hyggelig og charmerende by – det er den perfekte setting til din næste fest, uanset om det er en konfirmation, et bryllup, en dåb, en rund fødselsdag eller noget helt andet, der skal fejres. Hvis du bor i eller i nærheden af byen, er det oplagt at leje selskabslokaler i Roskilde til din næste fest. I restaurant La Rustica i Roskilde kan du netop leje selskabslokaler centralt i Roskilde til enhver festlig anledning. 

Italiensk inspirerede selskabslokaler i Roskilde

Som navnet måske antyder, så er restaurant La Rustica en italiensk restaurant, hvilket uden tvivl vil kunne mærkes, når der afholdes fester i restaurantens lokaler. La Rustica sætter nemlig en ære i at være en autentisk italiensk restaurant, så gæster nærmest kan drømme dig væk til italien. Både restaurantens indretning og naturligvis menukortet er inspireret af italiens. Så hvis du elsker Italien, så er selskabslokaler, der emmer af det italienske, lige noget for dig!

Server italiensk mad til din næste fest

Eftersom La Rustica er en italiensk restaurant, så er det oplagt, at servere italiensk mad til dit selskab. Til selskaber kan du vælge mellem alle retterne i menukortet. For at gøre det nemt for dig har restauranten også sammensat tre forslag til 2-3 retters menuer, som de anbefaler til store selskaber. Du kan eksempelvis vælge den lækre tre retters menu med udhulet avocado fyldt med laks til forret, grillet mørbradbøf som hovedret, og den klassiske italienske ret tiramisu til desserten. Du kan naturligvis også selv sammensætte din egen menu, ud fra retterne i menukortet. 

Få styr på det praktiske 

Hvis du overvejer at leje La Rusticas selskabslokaler i Roskilde, så kontakt gerne restauranten på tlf. 46 32 63 47. Du er også velkommen til at besøge restauranten, så du kan se lokalerne med dine egne øjne. Du finder restauranten i shoppingcentret RO’s Torv i centrum af Roskilde.