Hvad er en mommy makeover?

En mommy makeover er faktisk en kombination af flere forskellige plastikkirurgiske behandlinger, der tilbydes til kvinder efter, at de har været gravide. Tilsammen bidrager behandlingerne til at kvinder kan få deres tidligere krop tilbage, og derved måske øge deres selvtillid og tilfredshed med deres udseende. Læs med og find ud af om det kunne være noget for dig.

Behandlinger i en mommy makeover

Som sagt består en mommy makeover af flere forskellige behandlinger. Behandlingerne varierer fra kvinde til kvinde, da man selvfølgelig vælger dem, der giver mest mening for dig. Behandlingerne kan inkludere en brystforstørrelse og/eller et brystløft, da kvinder ofte oplever, at deres bryster hænger mere efter graviditet og amning. Derudover kan behandlingen også inkludere en fedtsugning og/eller maveplastik, da kvinder nogle gange oplever uhensigtsmæssige fedtdepoter efter en graviditet. Disse behandlinger vil bidrage til at man kan genskabe sin naturlige krop. Behandlingerne kan dog ikke erstatte motion, sund kost og lignende helbredsrelaterede faktorer.

En skræddersyet behandling

Hver mommy makeover bliver altså skræddersyet til patienten. Derfor får man en grundig individuel vejledning, hvor du og lægen finder frem til hvilke behandlinger du vil have. Ved en mommy makeover sættes der fokus på at give kvinder, deres talje og flade mave tilbage samt at give kvinder deres flotte bryster tilbage. En kvindes krop påvirkes meget af en graviditet og amning. Brysterne kan begynde at hænge og blive mindre fyldige, fedt hober sig op omkring maven og det er svært at få maven til at være flad igen. Alt dette er ting, der påvirker vores tilfredshed med os selv. En mommy makeover giver dig altså mulighed for at gøre noget ved det.

Hvad sker der med kroppen?

Når kvinder går igennem en graviditet mister de noget af hudens elasticitet. Dette gør at mange kvinder får en hængende mave og en mave med mere fylde end de er vant til. Derudover får kvinder også en mindre barm, der blandt andet skyldes amning. Dette er alle naturlige ændringer af kroppen, men der er ikke ændringer, som særlig mange af os forbinder med skønhed. Med motion, sund kost og lidt hjælp fra plastikkirurgi, kan du sagtens få den tidligere krop genskabt. På de fleste klinikker kan du nemt bestille en uforpligtende forundersøgelse, hvor du kan høre mere om dine muligheder.