Vildtkamera

Hvad er et vildtkamera?

Et vildtkamera er meget mere end blot et kamera, men kort fortalt kan du med dette overvågningskamera blandt andet overvåge dyrene i deres vante omgivelser både dag og nat. De fleste af kameraerne har den funktion, at de automatisk starter med at optage, når et dyr træder ind i billedet. Vildtkameraer bruges primært til jagt eller landmænd, og kører typisk på solceller eller på batterier. Derudover er de i camouflagefarver, så de nemt går i ét med naturen. Selvom et vildkamera i princippet er et tilbehør, som de fleste formodentlige vil kalde for en luksusgenstand, så vil du med garanti ikke undvære det, når du først har prøvet det. Selvom et vildtkamera primært er tiltænkt og udviklet til jægere og landmænd, så fungerer det også som et normalt overvågningskamera. Derfor kan du med dette altid overvåge udendørsområder på lang afstand, om det er i sommerhuset, i skoven eller i dit private hjem.

Oplev og studer dyrene med et vildtkamera

Med et vildtkamera har du som beskrevet den unikke mulighed for at studere dyrene på en hånd, som ikke altid er mulig. Det at være helt stille er en stor del af at gå på jagt, og det er du formodentlig vant til. Her venter og venter du på at dyrene tilfældigt kommer forbi, men du føler det med garanti frustrerende, når det ikke lykkes. Et vildtkamera gør det muligt at danne et overblik over, hvor og hvornår dyrene kommer, og hvilke rutiner de har. Derfor kan du sætte et vildtkamera i det område, du typisk jager i. På den måde er du altid et skridt foran. 

Hvilket vildtkamera skal jeg vælge? 

Ønsker du et billigt vildtkamera, så finder du et stort udvalg i god kvalitet hos Pamhule Jagt. De tilbyder nogle af landets førerende mærker inden for vildtkameraer som Primos, Bushnell og Bolyguard. Disse kameraer har både stilbillede- og videooptagelse funktionen, så du kan vælge netop den funktion, du har behov for. De har desuden andre smarte og tekniske funktioner, og du kan blandt andet vælge et vildtkamera med mms eller et vildtkamera med SMS, så du har mulighed for at få tilsendt beskeder og fotos, når kameraet opfanger bevægelser. På den måde er du altid opdateret på, hvad der foregår, selv når du ikke er til stede. Vildtkamera MMS tilbydes blandt andet hos mærkerne Spy Point, Bushnell og Bolyguard. Derudover er alle vildtkameraerne med SD-hukommelseskort, som du kan indsætte i computeren, når du ønsker at overføre optagelser, eller som du let kan udskifte, når hukommelsen er fuld. 

Lyder det som noget for dig, så tjek det store udvalg hos Pamhule Jagt. At købe et vildtkamera er med garanti en beslutning, du ikke vil fortryde. 


Skriv et svar