imprægnering sko

Med imprægnering til sko kan du beskytte dine sneakers

Du har været ude og shoppe, og endelig fundet de hvide sko som du har ledt efter så længe. Alle andre steder havde de udsolgt i din størrelse, men her fandt du lige den aller sidste størrelse som passer dig. Nu hvor det hele var sådan et kæmpe og aldeles heldigt tilfælde, så bliver du jo næsten nødt til lige at have skoene på nu. Intet ser nemlig bedre ud end et par helt friske hvide sneakers. Lige så snart du træder ud af butikken, bliver der trådt direkte ned i en dyb vandpyt, og dine helt nye hvide sneakers er nærmest allerede blevet helt sørgeligt grå. Du kan ikke gå tilbage til butikken og returnere dem, men kan heller ikke gå rundt med sådan en beskidt sko, og må skifte tilbage til dine andre sko mens du ærgrer dig over at du ikke bare fik købt den imprægnering til sko, som du blev tilbudt oppe i kassen. 

Dette er et skrækfuldt scenarie for enhver, om du er sneaker elsker eller ej. Når vi snakker om beskyttelse til sko, så har vi et motto der passer meget godt til: ”Better safe than sorry”, som er grunden til at du skal have imprægnering til din sko, som det første inden du begynder at gøre brug af dem. Hvis du gerne vil have en form til sikkerhed over din sko, så kan du anskaffe dig imprægnering til dine sko hos Lion-feet.dk.

Imprægnering til sko virker utroligt godt, men der er bare utroligt mange som egentligt ikke ved, hvilket vidundermiddel som imprægnering til sko kan være. Imprægnering til sko kan både bruges før brug samt efter brug, hvor begge ting kan være lige vitale.

Når du imprægnerer din sko så er det vigtigt at der gøres ordentligt, for at opnå den bedste beskyttelse overhovedet. Hvis dine sko ikke er helt nye, så er det første skridt at sørge for at de er helt rene uden skidt og snavs. Du kan få en masse produkter som kan hjælpe dig med at sørge for dette. Når det er gjort, så er næste skridt at sprøjte på med imprægnering til dine sko. Når du skal sprøjte imprægnering på din sko, så er det vigtigt at du holder en god afstand og ikke er for tæt på selve skoen, da det vil ende med at imprægneringen vil dryppe af skoen, og kan efterlade nogle grimme hvide mærker. En afstand på ca. 15-20 cm ville være helt perfekt. Man sprøjter imprægnering på hele skoen og venter til at det er tørret ud. Næste skridt er valgfrit, men de fleste plejer at gøre det for lige at give det sidste boost i beskyttelsen. Men det næste step er rent faktisk bare at sprøjte det andet lag af imprægnering på skoen.  Når du har sørget for at gå igennem disse to lette steps, så er dine sko klar til regn og skidt i de næste par ugers tid. Imprægnering til sko holder dog ikke for evigt, og skal holdes ved lige efter et par uger. Imprægnering af sko virker især godt på ruskind sko, og kan også bruges til at genskabe udseendet af ruskindet på skoen.  


Skriv et svar