Sims 4

Oplev de store ændringer og forbedringer i Sims 4

Har du tidligere brugt mange timer på at spille Sims? Sad du og ventede spændt, da der kom opdatering, nye versioner eller ændringer for at se, hvad det betød for dig og dit spil? Så skal du i gang med at spille Sims 4 – den nyeste udgave har store ændringer og forbedringer, som du ikke ønsker at misse. Her kan du genskabe glæden ved at kontrollere dine helt egne simmere i en virtuel verden, hvor der ikke er andre regler, end dem du selv sætter. 

Ønsker du at opleve den nye verden, så download Sims 4 her og kom hurtigt i gang med at udtrykke og udfolde din kreativitet. Du kan i Sims 4 skabe dine helt egne unikke simmere både i udseende og personlighed. Herunder kan du vælge både den mode, kropsbygning og frisure, du ønsker, samtidig med at du kan give dem nogle vigtige mål for livet. Udover at skabe dine helt egne simmere, så kan du i Sims 4 bygge det perfekt hjem til dem – præcis som du ønsker det skal se ud. Det kan du blandt andet med den nye rumbaserede funktion ’byg’. Her kan dine evner som indretningsdesigner stå sin prøve, og du kan vælge dine yndlingsgenstande til de pågældende rum. Som en ny funktion kan du ligeledes tilføje et svømmebassin eller en kælder, hvis det er ønsket. 

Du kan desuden påvirke dine simmere i en bestemt retning, om det er at kaste dem ud i et nyt parforhold eller en ny karriere – mulighederne i Sims 4 er mange. Ligeledes kan du bevæge dine simmere mellem de forskellige nabolag, så de kan opleve nye verdener og omgivelser. Her kan de blandt andet møde andre simmere og på den måde udvide deres omgangskreds eller hænge ud med deres venner i parken. 

I Sims 4 simulationsspillet kan du altså lege og udfolde din kreativitet som aldrig før. Du kan påvirke dine simmeres følelser og intelligens, hvilket gør livet og spiloplevelsen i Sims 4 endnu mere dynamisk og følelsesladet. Påvirkningerne kan blandt andet stamme fra andre simmere eller handlinger – og endda kan tøjet du vælger til dem påvirke deres humør og stemning. Du kan i Sims 4 ligeledes dele dine simmeres hjem med venner, som en del af det nye Sims fælleskab. Her kan du i Sims galleriet tilføje og redigere billeder, som du ønsker at dele med andre.

Giver Sims dig minder til teenageårene så prøv Sims 4, og udlev drømmene fra barndommen. Ønsker du at prøve endnu mere, så kan du ligeledes downloade Sims 4 udvidelsespakkerne, som Sims 4 hunde og katte eller Sims 4 – Bliv berømt. 


Skriv et svar