Orla kiely

Farverig indretning med Orla Kiely

Bryd den nordiske stil

I de seneste år er den såkaldte ”nordiske stil” blevet meget moderne hos danskerne, og findes i utrolig mange hjem. Kendetegn for denne stil – groft og overordnet sagt – er minimalistisk indretning med dansk design i form af Kähler vaser, Lyngby porcelæn og Kay Boiesen aber. Udtrykket i hjem med denne stil kan hurtigt blive meget koldt, nogle vil måske endda kalde det kedeligt. Det man kan gøre for at pifte den stil op er, at indsætte nogle brydende elemeter som køkkenartikler og interiør fra Orla Kiely som er super farverigt og friskt! Så med frygt for at have en stil i hjemmet der er for kold og kedelig, kan det varmt anbefales at tage et kig på alle de fine, og farverige Orla Kiely produkter som fremstilles i forskellige materialer og i forskellige serier.

Sæt farver på indretningen med Orla Kiely

Orla Kielys produkter har det til fælles, at der er en masse farvede print på det hele. Om du er til nogle krukker i køkkenet der kan pifte det hele lidt op, eller om det skal være nye puder til sofaen med smukke print på – så finder du det helt sikkert her på siden! Småting til hjemmet som vaser, krukker, service, puder til sofaen og andre ting i den dur er super gode til at pifte et hjem op, uden at skulle ændre hele stilen og skifte en masse ud som hurtigt kan gå hen og blive dyrt.

De flotte, farverige og lidt retro motiver og print som du finder på Orla Kiely krukker og andre produkter vil passe godt til næsten enhver stil og kan skabe en ny, rød tråd i hele – eller dele af – hjemmet. Ud over de flotte designs, er produkterne super funktionelle som for eksempel krukker til opbevaring af fødevarer som mel, sukker, havregryn og hvad man nu ellers lige har i køkkenet. Denne type opbevaring vil også være ideel til køkkenet med ikke så meget skabsplads, hvor man er nødt til at have noget stående fremme, da krukkerne ud over at være funktionelle også pynter!

Orla kiely

Dæk et bord som skiller sig ud

Er du modig og er du ikke bange for at skille dig ud, vil du kunne dække et super smukt te/kaffe bord med service fra Orla Kiely! Med den fine Linear Stem tekande i lyseblå og matchende kopper vil dine gæster helt sikkert lægge mærke til de fine detaljer! Snacks og kager kan serveres i fine skåle med blomsterprint eller i en af de fine kagedåser.

Til middagsbordet kan du ved siden af dit sædvanelige service servere sommer-salaten eller rødkålen i den store Orla Kiely Salatskål i materialet melamin med de ikoniske blomster printet på.

Det som der er så fedt ved mærket er, at man enten kan vælge at køre hele stel i køkkenet samt pynt i stuen så der er en rød tråd, eller blot vælge at have enkelte elementer for at bryde det hvide og almindelige – det er helt op til den enkelte, og det hele ser super flot ud!


Skriv et svar