Kvindelig ejendomsmægler Amager

Ejendomsmægler Amager

Mange vil nok betegne Amager, inklusiv mig selv, som værende en lille ø. Men på trods af, arealet af øen ikke er så stort, er det ikke ens betydning med, at alt er småt. For kigger du på ejendomsmægler Amager, kan udvalget bestemt ikke betegnes, som småt. Det gik op for mig, for nogle måneder siden. Familien og jeg var blevet enige om, at finde noget større, nu hvor vi har en lille en på vej. Jeg har boet på Amager hele mit liv, hvilket jeg gerne vil blive ved med. Efter vi havde taget beslutningen om, det skulle være nu, begyndte vi at overveje vores muligheder i forhold til ejendomsmæglere.

Det var her det gik op for mig, hvor stort udvalget af ejendomsmæglere er. Til dagligt tænker man ikke over, hver gang man går eller kører forbi en ejendomsmægler på Amager. Men når du sidder og skal udvælge en, så er mulighederne lige pludselig mange. Det var vigtigt for os, at finde en mægler som specialiserede sig i køb af bolig på Amager. Jeg ved der findes mæglere, som kun handler på Amager, det var sådan en vi gerne ville i dialog med. Vi faldt over  Amager Bolig, som er lokal ejendomsmægler Amager.

Det eneste vi havde besluttet os for, var vi ville blive boende på Amager. Vi havde ikke lagt os fast på, hvorvidt vi skulle have andelsbolig, ejerlejlighed eller hus. Det ville vi gerne finde ud af i samarbejde med ejendomsmægleren.

Andelsbolig Amager

Efter vi havde haft nogle møder med vores lokale ejendomsmægler Amager, ville de forsøge at finde noget der matchede vores ønsker. Vi blev tilmeldt deres køberkartotek, hvor de løbende opdaterer med nye boliger, der er til salg. Vi indtastede vores krav og ønsker, så vi kun kunne se de boliger, som opfyldte lige netop disse. Vores kriterier har bla. været, andelsbolig amager, ejerlejlighed amager, rækkehus amager og hus amager.

Efter et par uger, hvor vi er blevet præsenteret for forskellige boliger, havde vi møde med Amager Bolig igen. Der kom vi frem til, sammen med ejendomsmægleren, at en andelsbolig amager, ville være den bedste løsning. Både fordi det prismæssigt passede bedst, men også fordi det var der udvalget var størst, i forhold til hvad vi søgte.

Vi fik hurtigt skåret en del tilbudte andelsboliger fra og fik skåret ned til 2 potentielle lejligheder til salg. Dem var vi så ude og kigge på sammen med vores mægler. Det stod hurtigt klart, hvilken en de to lejligheder det skulle være. Vi var slet ikke i tvivl, så nu var det op til vores ejendomsmægler, at klare papirarbejdet.

Et smertefrit forløb

Vi er nu flyttet ind i vores nye andelslejlighed og vi er super glade. Vi har været meget tilfredse hele vejen igennem forløbet og Amager Bolig har været en fantastisk hjælp. Hvis du står i samme situation, som vi gjorde eller måske skal sælge, eller af en helt 3. grund søger ejendomsmægler Amager, så tøv ikke med at kontakte Amager Bolig. De er dybt professionelle og de kender øen, som deres egen baglomme.

Vi fik en god snak omkring kolonihave og haveforeningshuse med vores mægler også, da vi godt kunne være interesseret i det i fremtiden. Det handler de også med og har helt styr på. Så vi ser frem til, at handle med dem igen i fremtiden.