vitaminer jeg ikke kan leve uden

Sad forleden dag og tænkte over, hvornår jeg egentlig sidst havde haft en sygedag. Det gik pludseligt op for mig, hvor længe siden det var. Jeg har ikke haft en sygedag i halvandet år, og jeg plejer at have et dårligt immunforsvar med op til flere sygedage om året. Så fik jeg anbefalet at begynde at tage vitaminpiller – det har jeg nu ikke rigtig rørt siden jeg var et barn,  med de der multivitaminer man kunne tygge og smagte af jordbær.

Jeg rådførte mig med min veninde, der anbefalede mig at tage vitaminpiller, og om hvilke vitaminpiller jeg skulle købe – der findes jo et hav af variationer, og ikke mindst findes der et utal af forskellige brands, der forsøger at sælge vitaminpiller.

Min veninde bad mig kigge på udvalget inde på VITAVIVA, og så kigge lidt på de forskellige produkter og læse mig frem til det, der lyder interessant for mig.

Jeg fandt frem til et multivitamin, som dækker lidt af det hele. Derudover vil jeg gerne have ekstra C-vitamin, som hjælper på immunforsvaret og giver en lang række andre fordele. Foruden C-vitamin, så købte jeg også D-vitamin. Jeg læste lidt om D-vitamin, og jeg fandt ud af, at det var faktisk super vigtigt, især når vi bor her i Danmark, hvor der slet ikke er solstråler nok til at få D-vitaminer nok igennem solen. D-vitaminen hjælper på mit sukkerniveau, energiniveau og mit humør – det er et af de vitaminer jeg faktisk er blevet allergladest for, da jeg absolut kan mærke en forskel på mit energiniveau og humør.

Da jeg også er meget aktiv og dyrker en del sport, så læste jeg mig frem til, at magnesium skulle være rigtig godt. Jeg kan mærke hvordan at jeg får en bedre nattesøvn, og mine muskler restituere bedre efter jeg er begyndt at tage et tilskud af magnesium. Det giver også stærkere knogler og holder et normalt blodtryk.

Det er sådan min kombination af vitamintilskud fra Vitaviva ser ud, og jeg må ærligt indrømme at jeg føler mig langt sundere i kroppen. Mit energiniveau er fantastisk, og som jeg startede ud med at skrive, så er jeg stort set aldrig syg mere. Jeg er slet ikke i tvivl om, at det har meget at gøre med, at jeg er begyndt på disse vitaminpiller. Selvfølgelig forsøger jeg også at spise en sund kost, og holde mig aktiv – men vitaminpillerne er et super godt supplement, der gør det hele meget lettere.