Tips til indretning af et studieværelse

Skal din søn eller datter snart flytte på kollegium, hvor det er blevet tid til at indrette det første studieværelse? Studieværelset har mange funktioner og netop derfor kan det være svært at indrette. Det er først og fremmest et soveværelse, men det er også stedet, hvor han eller hun skal studere og hvor vennerne skal samles til hyggelige stunder. Følg derfor disse tips til indretning af et smart og moderne studieværelse. 

De praktiske møbler: sovesofa, skrivebord og opbevaring

Som det første skal værelset have en seng. Til studieværelser er en sovesofa den perfekte løsning. Med en sovesofa får man både et godt sted at sove, men også en hyggelig sove, hvor vennerne og måske kæresten kan hygge sammen. Det er ikke så cool, at vennerne skal side på sengen, fordi der ikke er nok siddepladser. Det er dog super hyggeligt, at vennerne kan side på en sovesofa. 

Derudover skal I også prioritere plads til et skrivebord. Det er jo et studieværelse, så der skal være et godt sted, hvor man kan være produktiv og komme igennem al studielæsningen. Det er også en god idé at prioritere opbevaringsplads, fordi et studieværelse nok nemt kan komme til at se meget rodet ud. Invester i nogle smarte opbevaringsløsninger, så værelset kan se pænt og ryddeligt ud. Dette vil gøre det nemmere at koncentrere sig, når man skal læse eller skrive opgaver. 

Personlige elementer

I bør også overveje, hvordan studieværelset kan gøres personligt. I kan, for eksempel, hænge en collage op med billeder fra en rejse eller andre oplevelser. Derudover kan belysning også gøre værelset mere unikt. Vælg forskellige former for hyggebelysning, der kan skabe den perfekte stemning i værelset – der skal dog stadig være en god skrivebordslampe til studielæsningen.  

Find de perfekte møbler

Hos norliving finder I et stort udvalg af sovesofaer og andre møbler, som I kan bruge til at indrette det perfekte studieværelse. Møbelforhandleren har specialiseret sig i høj kvalitet møbler med en lang holdbarhed, der sagtens kan tåle flere år i et studieværelse. Hos norliving finder du også moderne møbler, der passer perfekt til et studieværelse, der skal se smart og moderne ud.