rodbehandling_snorkeskinne_tandkrone

Tandpastasmilet er tilbage

Hos tandlægerne i Søborg er tænderne deres bedste ven, så du skal ikke være et sekund i tvivl om, at de vi vil tage hånd om dig og dine tænder. Tandsundhed står i første række og der er ikke det, du ikke kan blive behandlet for. Om du skal bruge en snorkeskinne grundet søvnapno, om du skal have foretaget en rodbehandling eller om du skal have smidt en tandkrone på, så kan du få gjort det hele her. Tandlægerne i Søborg er en uafhængig butik som virkelig gør deres bedste for at give dig den mest optimale behandling. De ligger stor vægt på at man som kunde, har det godt og trygt igennem hele behandlingen. Det tilkendegiver sig også lidt på deres professionelle måde at være på. Du bliver taget godt i mod fra når du kommer ind af døren, til at du er færdigbehandlet og vender snuden hjem af. De sørger for en omsorgsfuld behandling hvor du er i fokus, og bliver taget i mod læger med en stor faglighed. Alt deres apparatur er det nyeste nye indenfor tandlægens verden, så du får en professionel samt den bedste behandling. 

Populære behandlinger 

En af de populære behandlinger hos Tandlægerne Søborg er deres snorkeskinne. Snorken kan være et stort problem for dig eller din partner og kan være med til at give en dårlig søvnkvalitet, hvis man gentagne gange kan vågne op i løbet af en nat. En snorkeskinne kan hjælpe dig eller din partner med forebygge snorken eller søvnapnø, som er en lidelse der medfører at vejrtrækningen bliver blokeret under nattesøvnen. Hvis du har problemer med dette kan en snorkeskinne tilpasses hos tandlægen efter en 3D-scanning, så den passer helt perfekt i din mund. Med en snorkeskinne kan du sagtens tale samt drikke vand, da de er lavet til at kunne være i munden uden at være til for meget besvær.

En rodbehandling kommer ind på listen over den behandling, som der er foretaget flest gange. Tandlægerne har derfor en masse ekspertise indenfor dette område. En rodbehandling behandler betændelse der har fået fat i en tands rod. Flere og flere danskere går rundt og har brug for en rodbehandling, da de har rodbetændelse. Det er dog ikke alle der mærker symptomerne med det samme,  og kan komme i små perioder. Det er dog meget vigtigt at få tjekket op på dette rutinemæssigt, da det kan gå hen og blive en stor byrde. 

I mange tilfælde følger en rodbehandling også med en påsat tandkrone. En tandkrone er er form for erstatning for din egen tand, og bliver påsat hvis din egen tand er så ødelagt, at man ikke rigtig kan gøre andet. Hos de fleste tandlæger blive en tandkrone lavet i tandfarvet keramik, så den ikke står helt ud fra de andre tænder. Det hele starter med en grundig undersøgelse, hvor du derefter hører om dine forskellige muligheder for behandling. Dine tænder bliver scannet helt præcist, så en tekniker kan lave en tandkrone der passer lige netop til din tand. Du får kronen cementeret på, og vil måske kunne mærke nogle små gener i form af overfølsomhed for varme og kulde. Med det i ment, så kan du fortsætte dit liv med tankerne om. at du fået et nyt og forbedret smil.  Skriv et svar