Kanyler

Misbrugsbehandling på Danmarks bedste misbrugscenter

Du skal ikke lade dig snyde når du hører navnet Behandlingscenter Søby Park. Søby Park er nemlig Danmarks bedste misbrugscenter. I bund og grund er der ingen forskel på, at være et misbrugscenter eller et behandlingscenter. Alligevel  oplever jeg at folk har en forskellig opfattelse af de to. Folk opfatter et misbrugscenter til at være for folk som har et stofmisbrug og et behandlingscenter for folk som er alkoholikere. Sandheden er at de er det samme og det er Søby Park et godt eksempel på. De er nemlig et misbrugscenter, hvor du kan modtager misbrugsbehandling både som alkoholiker og stofmisbruger. Søby Parks misbrugskonsulenter er uddannede i både at behandle alkoholikere og stofmisbrugere. Det skal siges det ikke er sådan hos alle misbrugscentre, hvilket er en af grundene til at Søby Park er Danmarks bedste.

Uddannelse er en ting, erfaring er en anden. Misbrugskonsulenterne har mange års erfaring med misbrugsbehandling, hvorfor du er garanteret en professionel og kvalitetsbetonet behandling. Om du er alkoholiker, har et hashmisbrug, kokainmisbrug, medicinmisbrug eller benzodiazepinmisbrug så kan du få hjælp på misbrugscentret Søby Park. Udover at have dygtige og kompetente misbrugskonsulenter, så er det også vigtigt at selve behandlingen på misbrugscentret er af samme kvalitet. Hos Søby Park sætter de en dyd i at holde deres behandlingsmetoder opdateret og tidssvarende. Deres misbrugskonsulenter tager udgangspunkt i den velkendte minnesotakur. Det er stadig den dag i dag, på trods af den er over 60 år gammel, den mest effektive behandling man kan give og få. Men som sagt er den 60+ år derfor må man, hvis man er ambitiøs omkring sin misbrugsbehandling, stille sig kritisk overfor om den er tidssvarende. Det er præcis hvad misbrugskonsulenterne på Søby Park misbrugscenter har gjort.

 

Et misbrugscenter hvor tallene taler for sig selv

Hos Søby Park handler det om en ting og kun én ting, at så mange som muligt kommer ud af deres misbrugs. Om det er en alkoholiker der bliver ædru eller en hashmisbruger som blive clean, det hele tæller. Søby Park er et misbrugscenter, hvor samtlige misbrugskonsulenter har dedikeret deres liv til at hjælpe folk med deres misbrug. Det kan man tydeligt se på tallene. Hele 80% som får behandling på misbrugscentret, kommer nemlig ud af deres misbrug. Det er en statistik som meget få misbrugscentre kan præstere. Det er endnu en grund til, at jeg vil vurdere Søby Park til at være landets bedste misbrugscenter. Det er misbrugsbehandling i allerhøjeste klasse.

Er du pårørende til en misbruger? Så tøv ikke med at kontakte Danmarks bedste misbrugscenter Søby Park. Deres telefonlinje er altid åben og det er helt gratis og uforpligtende at ringe. De understreger at det er meget vigtigt man kontakter dem, før man konfronterer misbrugeren. Hvis ikke denne konfrontation går rigtig til, kan det ende med