To drenge griner

Little Dutch lægger op til leg

Det er ikke svært at finde legetøj til børn. Der er nemlig masser af steder både på nettet og i indkøbscentre, hvor man kan finde det. Som regel ender man også hurtigt med alt for meget af det, når både bedsteforældre, oldeforældre, mostre, fastre, onkler og legekammerater kommer med gaver til både fødselsdag og jul.

Det er bare ikke alt, der er lige godt.

Meget af det kunne nemlig godt se ud til at være lavet til at blive solgt og ikke nødvendigvis til at blive leget med. Dinosaurer, der selv kan gå, dukker, der kan grine og græde, og biler, der kan brumme. Det er bare noget af det, man ser mest af i reklamerne, men når det først kommer med hjem, så er det sjældent det, der bliver leget mest med.

Giver fantasien tilbage til børnene

Børn er nemlig fantasifulde væsner, og derfor kan det hurtigt blive kedeligt for dem, når deres dukker og legebiler kan alt muligt. Så er der nemlig ikke så meget plads til selv at finde på.

Det er noget af det, de forstår hos Little Dutch. Her giver man nemlig plads til sjov og leg. Det er især stof- og trælegetøj, de laver til børn i forskellige aldre. Man kan blandt andet få:

  • Dukkehuse
  • Byggeklodser
  • Legebiler
  • Bamser
  • Musikinstrumenter
  • Køkkensæt

Der er bestemt ikke noget simpelt ved det, men det er tydeligt, at det er lavet med barnets leg for øje. Det er såmænd bare ikke skrålende eller unødvendigt kulørt.

Til fine børneværelser

Går man desuden op i at køre et fint tema på børneværelset, så bliver det sikkert nemt at finde plads til produkterne fra Little Dutch. Det er nemlig svært ikke at blive en smule forelsket i deres fine, pastelfarvede legetøj.

Både dukker og bamser giver et både blidt og blødt udtryk, som gør det nemt for barnet at kaste al sin kærlighed over.

Deres byggeklodser og trækdyr er lavet af træ og malede i afdæmpede farver med en mild maling, så du ikke behøver at være bange for, om dit barn skulle tage sin legebil i munden.