Iphone 7 skærm

iPhone 7 skærm

Når du skal have lavet en iPhone 7 skærm reparation, er der flere ting der er gode, at tage højde for. Først og fremmest, kan det anbefales at vælge et værksted, som giver garanti på deres reparationer. Det er forskelligt, hvor lang tid de forskellige værksteder udøver garanti, men som udgangspunkt er det godt, som minimum at få 6 måneders garanti. Endvidere er det altid en god idé, at vælge et værksted, som du har fået anbefalet af andre. Det er som regel det mest naturlige, man vælger et værksted, som en ven eller kollega har anbefalet. Hvis du står og skal have repareret din iPhone 7 skærm, så vil du automatisk, spørge til råds hos, dem af dine bekendte, som selv har iPhone 7. Men står du i en situation, hvor du ikke har nogen bekendte, som kan give dig en anbefaling, så er internettet altid en stor hjælp. Sider som Trustpilot og Google er nogle af de bedste steder, at hente anmeldelser fra andre kunder. Jo flere anmeldelser et værksted har, jo mere kan du stole på den score de har fået, det er logisk. Derfor vil jeg anbefale, at et værksted skal have mindst 30 anmeldelser, før du kan få en realistisk karakter score.

Når du skal have ny iPhone 7 skærm, så er der en anden ting, som også er vigtigt. Der findes forskellige slags iPhone 7 skærme. Der er typisk 4 slags skærme man skelner i mellem. Apple’s originale skærm, OEM skærm, dyr kopi skærm og billig kopi skærm. Kopi skærmene, kan gå under flere forskellige navne. Det er ikke vigtigt, for min opfordring til dig er, kun at få enten Apple’s originale skærm eller en OEM skærm, når ud skal have lavet iphone 7 reparation.

 

Billige iPhone 7 skærme er forbudt

Du kan godt få kopi skærme, som virker efter hensigten. Problemet med dem er, holdbarheden er dårlig. Ydermere er de fysisk højere end de originale skærme. Det vil sige du kan tydeligt se, du har en kopi skærm på. Det at skærmen er højere, gør den også mere udsat. Hvilket vil sige chancen for, endnu en ødelagt iPhone 7 skærm, er større. Det kan godt være, det er fristende, at købe en kopi skærm, fordi de kun koster det halve. Men du er så meget bedre stillet med en bedre skærm.

Jeg har set eksempler på kopi skærme, der er så dårlige, man kan have problemer med at skrive beskeder. Simpelthen fordi touch’en er så upræcis, på kopi skærmene. Står du og skal have ny iPhone 7 skærm, så vil jeg anbefale dig, at kigge forbi iRepair. De har gode skærme, god service og gode priser. Derudover har de både værksted i Valby og Helsingør. Hvis ikke du bor i nærheden, kan du også sende din ødelagte iPhone 7 med posten, direkte til dem.