Georg Jensen smykker til i går og i morgen

Hvis man skal nævne klassiske smykker med en historisk arv, så er Georg Jensen smykker nok nogle af de første, der falder i tankerne. I dag er Georg Jensens unikke designs dog meget mere end blot nogle smukke smykker, som vores forældre eller bedsteforældre gik med. Georg Jensen smykker er ægte tidløst design. 

Smykker, der aldrig går af mode

Med hver smykkekollektion har det danske smykkebrand formået at bevise igen og igen, at de stadig kan designe smykker, der er moderne, både i går og i morgen, både i fortiden og i fremtiden. De unikke kollektioner af smykker byder på elegante smykker, inspireret af naturens blomster, familiens tætte bånd og forelskelsens grænseløse følelse. Hvert smykke er således en refleksion af hverdagsøjeblikke, der vækker følelser i os alle. Netop derfor er Georg Jensen smykkerne den perfekte gave til livets store øjeblikke, som eksempelvis bryllupper og konfirmationer. Det er også den perfekte gave at give, hvis du gerne vil give smykker, der kan gå i arv. Disse smykker vil aldrig gå af mode. 

Bag om Georg Jensens success 

Men hvad er det, der gør, at Georg Jensen smykker fremstår så tidløse? Hvordan kan de blive ved med at være moderne? Ligesom alle andre smykkemærker udvikler Georg Jensen kontinuerligt nye smykkekollektioner, så smykkerne følger nye tider. Både de nye og gamle smykkekollektioner byder dog på smykker, der i dag vil anses som moderne, elegante og tidløse smykker. Hvert smykker er nemlig designet med fokus på at fremhæve metallets (guldets og sølvets) naturlige skønhed. Dette gøres ved at anvende simple og elegante former med et begrænset antal smykkesten. Derved vil smykkerne appellere til de fleste af os. 

Derudover anvender arbejder Georg Jensen på en måde, der sikrer, at smykkerne kan holde til at blive videregivet fra generation til generation. Smykkerne fremstilles kun af de bedste materialer, uanset om der er tale om guld eller sølv. Alle guldsmykkerne fremstilles eksempelvis af 18 karat guld.