Flexleaset sportsbil

Flexleasing er for alle

Du har kunne lease biler i mange år. Dengang leasing kom frem, var det noget som var forbeholdt virksomheder. Det kunne simpelthen ikke betale sig for “normale” personer. Men stille og roligt blev leasing forholdene mere tilgængelige for andre end virksomheder. Dog var det stadig ikke noget danskerne for alvor tog til sig. Det billede er fuldstændig anderledes i dag. I starten af 2016 steg antallet af leasede biler med hele 60% og den tendens er fortsat siden. Den store eksplosion i leasing popularitet skyldes i stor grad flexleasing. Privatleasing er stadig den mest udbredte leasingform, men flexleasing bliver mere populært måned for måned.

Hvad gør flexleasing så tiltalende for mange? Det er et spørgsmål mange stiller sig selv. Hvis du har brug for detaljeret viden samt fordele ved flexleasing, vil jeg anbefale dig at kigge på Specialcars hjemmeside. Men i korte træk går det ud på, at du ved flexleasing kan dele registreringsafgiften op i små bider. Du betaler af på registreringsafgiften i den periode ud flexleaser bilen, hvorefter bilens værdifastsættes igen og der bliver udregnet en ny registreringsafgift. Og som nogen af jer måske ved, så udregnes registreringsafgiften ud fra hvad en tilsvarende bil ville koste. Det vil sige registreringsafgiften er lavere efter leasingperioden er overstået. Derfor vil den være billigere hvis du skal gentegne din flexleasing eller hvis du skal sælge den igen.

Jo dyrere jo bedre

Den skarpe vil nok tænke, at hvis der er penge at spare ved registreringsafgiften, så må man spare mere jo dyrere bilen er. Og det er fuldstændig korrekt. Faktisk kan flexleasing sjældent betale sig, med mindre bilen er tilstrækkelig dyr. Derfor ses det oftest at flexleasing er biler som Audi, BMW, Mercedes, Ferrari og Porsche.  

Der findes mange bilforhandlere som tilbyder flexleasing, men man skal træde varsomt ift. hvordan du som køber er stilles efter din flexleasing periode er endt. Dertil er der også forskellige selskaber som bilforhandlerne bruger til at låne penge. Det vil sige du skal også være opmærksom på, hvilken rente du får din flexleasing aftale til. Hvis jeg skal komme med et godt råd, skulle det være at snakke med Specialcars. De har mange års erfaring med flexleasing og har nogle gode forhold både ift. lån og salg af bil, efter leasingperioden er færdig. Derudover har de et stort udvalg af forskellige luksusbiler. Hos Specialcars kører de ofte til udlandet for at hente biler hjem til deres kunder. Det er for mig en bilforhandler der gerne vil gøre noget ekstra for sine kunder.


Skriv et svar