En drone med kamera som flyver i et skovområde

Droner med kamera er min nye hobby

Har du nogensinde prøvet at styre en drone? Det kan være ret vanskeligt til at starte med, men har man først fundet fidusen, så er det faktisk legende let. Det er selvfølgelig ikke alle dage der er lige gode til droneflyvning. Regner og blæser det meget, frarådes det på det kraftigste, at man flyver med sin drone. Først og fremmest fordi det kan være farligt for dig og dine medmennesker, men også fordi de fleste droner har svært ved at manøvrere i regn og rusk. Men skinner solen fra en skyfri himmel – og er der samtidig er svage vindforhold – så er der optimale betingelser for en flyvetur med sin drone.

Har du prøvet en drone med kamera?

Droner bruges i mange forskellige sammenhænge; både på hobbyniveau og i professionelle sammenhænge. Jeg kender bl.a. til flere landinspektører, som bruger professionelle droner, når de skal tage billeder af store byggegrunde eller lignende. Jeg bruger som sagt kun dronen på hobbyniveau, men jeg synes alligevel, det er fascinerende med en drone med kamera til sjov.

Min drone med kamera har jeg købt hos morfars.dk, og selvom jeg bor i København, så kender jeg mange andre steder, hvor jeg kan flyve med den. Mine bedsteforældre bor eksempelvis ude på landet i Jylland. Her kan jeg flyve i fred og ro og tage nogle fantastiske billeder af det smukke, storslåede landskab på den jyske hede.

Tag nogle fantastiske billeder med en drone med kamera

De billeder, som jeg tager med min drone, bliver nogle utroligt smukke landskabsbilleder. Jeg får ofte meget ros fra venner og bekendte, når jeg eksempelvis lægger mine billeder og videoer op på Instagram. Jeg har sågar fået nogle af mine billeder og videoer vist i tv-sammenhænge. Det var TV2 MIDTVEST, som havde fået lov til at bruge nogle af mine droneoptagelser fra Midtjylland.

I dagene efter blev jeg kontaktet af flere bureauer, som gerne ville have taget nogle smukke billeder til deres hjemmeside eller lignende. Jeg valgte dog i første omgang, at takke pænt nej tak, da jeg jo stadig bor i København. Men på længere sigt kunne jeg sagtens forestille mig at tage kontakt til disse virksomheder, så eg kan få taget nogle meget smukke billeder.  


Skriv et svar