Find stilrene lamper til din bolig

I enhver bolig er det helt essentielt at prioritere en god belysning, så dit hjem fremstår både varmt og hyggeligt. Dette gør sig især gældende i disse mørke vintertider, hvor daglyset er knapt og vinterdepressionen for mange viser sit grumme ansigt. Du kan i dag finde et utal af forskellige lamper inden for mange kendte design, men ofte kan det være svært at finde en unik og original lampe, hvis du gerne vil skille dig ud. Flos er et italiensk mærke, der laver lamper i flot design og god kvalitet. Med Flos lamper er du sikret at skille dig ud i din omgangskreds.

Italiensk design med klasse og stil

Flos lamper skiller sig ud på en lang række områder. Blandt det store udvalg af lamper finder du både minimalistiske og mere iøjefaldende, bombastiske design:

  • Lofts-, væg- og bordlamper – du finder mange forskellige lamper til enhver lejlighed i diverse størrelser og farver. Du kan vælge imellem en enkelt pære eller en sammensætning af mange forskellige pærer, der giver en stor lysstyrke.
  • Gulvlamper – Flos har både buede og statiske gulvlamper, der hver især kan bidrage med noget unikt til dit rum. Den buede form kan være et fint modspil til et rum med mange statiske linjer.
  • Glo ball – dette er et af deres mest kendte design, der med sin runde form hurtigt kan lede dine tanker til en smuk måne på nattehimlen. Du kan få den som mobil lampe, gulvlampe eller loftslampe. Den flytbare udgave giver dig uendeligt mange muligheder for at placere den i områder, hvor der måske ikke er plads til en stor lampe – fx i en vindueskarm. På den måde får du optimal hygge hvad end det er i stuen eller på børneværelset.

Kombinér det stilrene med det bombastiske

Mange danske design lamper bærer præg af et meget simpelt design. Men Flos gør det muligt for dig at vælge et mere bombastisk og originalt design, der kan give en fed kontrast til dine omgivelser. På den måde kan du sparke liv i et ellers statisk rum og udnytte det fulde potentiale i dit hjem.