Få undervognen behandlet med rustbeskyttelse

Hver vinter når sneen falder og frosten lægger sig over det danske land, bliver der spredt store mængder af salt udover de danske veje. Saltet er godt – for det betyder jo, at mange ulykker undgås hver eneste vinter, når vejene er glatte. Saltet betyder, at is og sne på vejene tør, selvom temperaturen er lav. Desværre betyder saltet også, at din bils undervogn nemmere bliver udsat for rust skader. Når undervognen bliver udsat for store mængder salt om vinteren, ruster den nemmere, og dermed udsættes den for tæring, som forringer og forkorter bilens levetid. Derfor er det en god ide jævnligt (cirka hvert andet eller tredje år) at få sin bil til undervognsbehandling. En undervognsbehandling behøver ikke at være en dyr affære, faktisk kan du en undervognsbehandling til en rigtig god pris.

Beskyt undervognen mod vejr og vind

En undervognsbehandling tilfører din bil et ekstra lag af rustbeskyttelse, som forlænger bilens levetid med mange år. Derfor er en undervognsbehandling også en værdifuld investering i fremtiden. Når din bil bliver behandlet med olie, som beskytter mod rust, bliver den nemlig meget mere modstandsdygtig over for vind og vejr og de skader, som dette kan medføre. På den måde kan du føle dig mere sikker i din bil, når den har fået en undervognsbehandling.

Når din bil skal undervognsbehandles foregår det typisk på følgende måde:

  • Bilens hjul og skærme afmonteres
  • Bilens undervogn bliver rengjort med højtryksrenser
  • Bilen tørres
  • Beskyttelsesfilm påføres på bilens lakerede flader
  • Døre, hulrum og paneler sprøjtes med rustbehandlingsolie
  • Undervogn og skærmkasser sprøjtes med rustbehandlingsolie
  • Der monteres nye gummipropper i borede huller
  • Bilens vaskes og rengøres

Find en god pris på undervognsbehandling

Hvis du gerne vil undgå, at undervognsbehandling bliver en dyr affære, så bør du gå efter de mange gode tilbud, som findes på markedet. Her kan det være en god ide, at sammenligne priser på de forskellige autoværksteders hjemmesider – eller måske skal du ringe rundt til dem og spørge efter et godt tilbud. Hvis du oplyser din bils mærke og alder, beregnes din pris derefter.


Skriv et svar