Få kæledyret med til udlandet

Må man tag hunden med sig ind i himlen? lyder spørgsmålet i den folkekære vise ”Himmelhunden.” For at få svaret, må man i det tilfælde nok gå til en præst eller en teologistuderende.

Må man tag hunden med til udlandet? er et spørgsmål, som er noget lettere at besvare. Det må man nemlig gerne, men der er dog visse retningslinjer og regler omkring transport af levende dyr, som det er nødvendigt at være opmærksom på.

Hvor langt skal du?

Skal du et smut til Tyskland eller de øvrige lande i Norden, vil du kunne transportere dit kæledyr i bilen eller med offentlig transport. Det bliver dog straks mere kompliceret, hvis du skal længere væk. I tilfælde af, at du har fået arbejde uden for vores nabolande og gerne vil have dit kæledyr med, melder udfordringerne sig. For så vil du ikke kunne transportere dyret selv. Du har derfor brug for autoriseret dyretransport.

I Danmark er der flere transportvirksomheder, der specialiserer sig i transport af dyr. Et af de mest erfarne firmaer er N. A. Nissen Spedition og Transport, der har mere end 24 års erfaring med transport af levende dyr. Ved at vælge et rutineret transportfirma er du sikker på, at dit kæledyr er i gode hænder under hele rejsen. Du kan derfor trygt læne dig tilbage på din rejse mod nye himmelstrøg.

En tryg rejse for dig og dit kæledyr

Det kan være en yderst stressende proces at flytte til udlandet. Gamle vaner og bekendtskaber skal med et lægges på hylden, og du skal vænne dig til en ny kultur og en hel masse fremmede indtryk. Det samme gør sig gældende for dit kæledyr. For at det hurtigst muligt akklimatiseres til de fremmede omgivelser, er det vigtigt, at transporten ikke stresser dit kæledyr. En erfaren ekspeditør som N. A. Nissen sørger for:

  • Lav transporttid, så du hurtigt bliver genforenet med dit kæledyr
  • Fokus på dyrets velfærd under transport
  • Klar og tydelig information

Transport af levende dyr behøver ikke at være en jungle. Vælg autoriseret dyretransport og læn dig tilbage i flysædet.