e-cigaret

Stop rygetrangen med en e-cigaret

Ryger du cigaretter til dagligt, men forsøger du at stoppe? Dermed kan en e-cigaret være et perfekt valg for dig, da du selv kan bestemme, hvor meget nikotin du ønsker at indtage gennem din e-cigaret. Da e-cigaretter er blevet meget mere moderne i løbet af de sidste par år, er markedet for dem også vokset markant. Det betyder, at der findes et kæmpe udvalg af både e-cigaretter og e-juices, som passer til enhver smag og pengepung.

Fra tropiske frugter til tobak

Når du skal ud at finde din nye cigareterstatning, kan det godt være svært at finde ud af hvilken e-cigaret, der passer til dig. Med et kæmpe udvalg af Esug e-cigaretter kan du vælge mellem en masse elektroniske cigaretter, som kan stille din rygetrang. Typerne af e-cigaretter varierer meget, så det er kun dig, der kan afgøre hvilken e-cigaret, som du ønsker at udskifte dine cigaretter med. Derudover kan du som sagt vælge mellem en masse forskellige slags smage, da der er alt lige fra tobakssmag til ananas.

En smag, der passer til dig

Hvis du har svært ved at undvære morgencigaretten pga. smagen af tobak, kan du vælge at tilføje en tobakslignende smag i din e-cigaret. Hvis du dog foretrækker noget mere eksotisk som f.eks. smagen af æble, blåbær, karamel, lakrids eller vandmelon, kan du også tilføje disse i din e-cigaret. Der er derfor mange flere tilpasningsmuligheder for en e-cigaret, end hvis du går ned i dit lokale supermarked og køber en pakke cigaretter. Rygetrangen har du stadig muligheden for at få stillet, men du kan derimod selv vælge, hvad din alternative cigaret skal smage af. Derudover kan det også gøre det lettere for dig at stoppe med at ryge, da du kan beholde smagen af tobak, men uden at du absolut skal skade din krop ved gentagne gange at indtage nikotin igennem dine cigaretter. 

Når du har så mange tilpasningsmuligheder for din nye e-cigaret, behøver det ikke at være lige så svært for dig at påbegynde et rygestop. Derfor er e-cigaretten vejen frem for dig, der vil forsøge at skære ned på nikotinen.