cisco kursus

Send IT-afdelingen på Cisco kurser

Hvis du arbejder i en virksomhed, der bare har den mindste smule med IT at gøre, kan det ikke komme som en overraskelse, at det er ekstremt vigtigt at følge med den teknologiske udvikling. Derfor kan det kun anbefales meget kraftigt, at din organisation investerer i jeres IT-udvikling, så I kan modstå de eventuelle udfordringer, I vil møde i forbindelse med den teknologiske udvikling. Når I skal investere i jeres interne IT-udvikling, er det først og fremmest en god ide at investere i jeres medarbejdere. Send dine medarbejdere på et Cisco kursus med Global Knowledge og begynd deres kompetenceudvikling med nye egenskaber inden for netværk.

Med det rette Cisco kursus kan du implementere Cisco ACI

Cisco ACI er Ciscos nye softwarebaserede netværksteknologi, som er endnu mere intelligent end den foregående teknologi. Denne nye softwarebaserede netværksteknologi kan reducere dine driftsomkostninger for IT-netværk med en væsentlig forskel, og med de rette Cisco kurser til dine IT-medarbejdere kan du sikre dig, at det bliver implementeret korrekt. Hvis du investerer i at styrke IT-kompetencerne hos dine medarbejdere eller hos dig selv, kan du få det største udbytte ud af Cisco ACI, og det vil blive en hel del lettere at automatisere din organisations interne netværkssystemer. Og hvis du formår at skabe et 100% automatiseret netværk gennem Cisco ACI, kan du alt andet lige reducere dine samlede driftsomkostninger med hele 41 % de første tre år, efter Cisco ACI er implementeret.

Gør dig til en attraktiv IT-kandidat med et Cisco kursus

Et Cisco kursus er primært målrettet IT-som arbejder med datanet og de anvendelser, der kræver tæt tilknytning til datanet. Disse anvendelser er for eksempel internet, trådløst datanet, ip-telefoni, VPN, MPLS, Domain Name System og Storage Area Network. På et Cisco kursus vil du arbejde med diverse udstyr inden for datanet og med andre datanet udtryk som LAN, WAN og WLAN.

Men selvom et Cisco kursus primært henvender sig til IT-folk, kan du med fordel tage et Cisco kursus hos Global Knowledge, uanset hvad du laver til hverdag. Med et Cisco kursus kan du nemlig udvide dine personlige IT-kompetencer og gøre dig yderst attraktiv i erhvervslivet. Det skal heller ikke være nogen hemmelighed, at det mere eller mindre vil være inden for alle brancher, at du vil være så attraktiv. For uanset branche og størrelse på organisationen vil du gøre dig uundværlig i en så foranderlig verden, som den vi lever i, hvis du har taget et eller flere Cisco kurser. Skriv dine Cisco kurser på dit CV og gør dig til en relevant kandidat i samtlige brancher, der benytter en eller anden form for netværk. Og det er vist ikke ret mange brancher, der ikke gør det.


Skriv et svar