tøjstativ vandrør

Når du tager chancer, kan du få brug for et tøjstativ!

Og hvordan hænger det så lige sammen? Ja, nu skal du høre! Nogle gang er du simpelthen nødt til at lytte til dit hjerte og tage nogle chancer i livet, også selvom det kan være risikofyldt. For Stephanie – som forresten er forfatteren bag dette indlæg – har det været en svær beslutning. Det har været en svær beslutning at sige jobbet op, frigøre en masse tid og ikke mindst smide en masse penge i noget, som du ikke kan være sikker på vil give dig succes. Alligevel har jeg – Stephanie – taget springet. Og indtil videre er det SÅ fedt! Så fedt, og så hårdt…

Nå… Men hvordan kommer det der tøjstativ så ind i billedet? Ja, NU skal du høre!

Et tøjstativ kan have stor betydning for helheden

Det er egentlig lidt sjovt at tænke på, hvordan tidens trends ikke bare påvirker de private hjem, men også gaderne, restauranterne og butikkerne. Det er altså ikke bare sådan lige at indrette sin egen butik fra bunden.

Ja, det er det, jeg gerne vil fortælle. Jeg har købt min egen tøjbutik, hvor jeg skal sælge tøj med fokus på bæredygtighed. Det kunne jeg skrive op til flere indlæg om, men jeg kan jo ikke tage hele bloggen fra Julie. 😉

I min nye tøjbutik har jeg jo naturligvis brug for et tøjstativ. Og grunden til, at dette tøjstativ er blevet så centralt, at dette indlæg skal handle om dette tøjstativ fremfor for eksempel bæredygtigt tøj, er følgende: Dette tøjstativ fik mig næsten til at droppe det hele, og jeg har ikke engang åbnet min butik endnu.

“Det er jo bare et tøjstativ.” Det var det, jeg fik at vide fra min familie og venner, da jeg skulle fortælle dem, at jeg var ved at give op. Men det er jo lige det. For mig er det ikke bare et tøjstativ. For inden jeg åbner min butik, vil jeg gerne have, at det hele skal være perfekt. Et tøjstativ kan have stor betydning for helheden, især når det er en tøjbutik, vi har med at gøre. Så selvfølgelig skulle jeg finde det helt perfekte tøjstativ, og det burde da være let nok. Det er i hvert fald ikke et område, hvor du bør møde bump på vejen, når du i forvejen er ude, hvor du måske ikke helt kan bunde. Når du så alligevel møder bump som dette på din vej, hvad er chancerne så ikke for, at du falder på et senere tidspunkt?

Et tøjstativ fra ManneQ reddede min forretning

Ja, nu kommer vi så til den del, hvor alle levede lykkeligt til deres dages ende. Desværre kan jeg endnu ikke helt sige denne kendte sætning endnu, for min butik har jo stadig ikke haft sin første åbningsdag.

Men hvad angår dette blogindlæg, så kommer vi til den lykkelige slutning nu. For netop som alt så helt sort ud, og jeg allerede var klar til at kaste håndklædet i ringen, så fandt jeg min prins på den hvide hest. Okay, nu går der måske lidt for meget eventyr i den, men du forstår vel min pointe. ManneQ er en hjemmeside med et stort udvalg af al slags interiør til butiksindretning. Så selvfølgelig havde ManneQ også det helt perfekte vandrør tøjstativ, som jeg havde i tankerne. Et vandrør tøjstativ, der lever op til tidens trends, og som passer ind i resten af mit koncept.


Skriv et svar