sandkasse

Intet DIY-projekt uden boremaskine batteri

Jeg er kæmpe fan af DIY-projekter, og har henover sommeren altid flere projekter kørende i haven. I år havde jeg besluttet mig for at bygge en sandkasse, som kan bruges til næste år, hvor der forhåbentlig er en lille på vej. Det lyder relativt simpelt, men det fik mig alligevel sat på en tålmodighedsprøve, da der gik flere ting galt i processen.

Først og fremmest havde jeg planlagt at bruge hele søndagen på at bygge sandkassen, og havde mere eller mindre fået samlet alle de nødvendige redskaber. Da jeg så endelig skulle til at gå i gang, kom jeg i tanke om, at batteriet til min Dewalt boremaskine er defekt.

Flot, ikke? Det ødelagde bare hele min søndag, og alt det jeg havde planlagt.

Dewalt batteri leveret dagen efter

Efter at havde grædt en halv times tid over min mangel på forberedelse, strøg jeg selvfølgelig ind på Batteribyen.dk for at finde et matchende Dewalt batteri til min boremaskine. De har et overraskende stort udvalg, og det var sgu lidt svært at finde et batteri, der passede til lige netop min boremaskine, eftersom Dewalt også har en række andre elværktøjer. Mange af batterierne passer dog til flere maskiner, så selvom du har en boremaskine vil batteriet højst sandsynligt også passe til deres vinkelsliber, rundsav, hækkeklipper, dykkerpistol eller sømpistol.

mit nye dewalt batteri

Den helt store humle var at finde ud af, om det er et 12V, 14V eller 18V Dewalt batteri, som jeg skulle bruge. Heldigvis har de en rigtig god kundeservice på Batteribyen, og den kære Michelle hjalp mig med at finde det rette batteri. Hun lovede mig faktisk at mit nye Dewalt batteri ville være fremme allerede dagen efter – og hun holdte sgu sit ord. Dagen efter modtog jeg pakken, og det må sgu siges at være hurtigt. Det var også relative billige Dewalt batterier, når jeg sammenlignede med konkurrenternes priser, hvor jeg nemt kunne lægge en 50’er oven i prisen. På Batteribyen fik jeg et fint 12V Dewalt batteri til blot 249 kr., hvilket også betød at jeg var egnet til gratis fragt.

Skal du bruge et batteri til dit elværktøj, kan jeg derfor klart anbefale at tage et kig på deres side. Uanset hvilket mærke du har, så vil du helt sikkert kunne finde noget, som passer. De har bl.a. batterier til Hitachi, AEG, Berner, Metabo, Panasonic, Makita, Hilti, REMS, Black & Decker, Klauke, Ryobi, Bosch, Skil, Millwaukee, Würth, Festool, Dremel og Stiga.

Eftersom jeg modtog det allerede dagen efter, kunne jeg gå straks i gang mandag morgen, hvor jeg alligevel også havde fri.

Det færdige produkt

Til mit lille haveprojekt skulle jeg bruge en række brædder, skruer, boremaskine og ikke mindst sand til at fylde den ud. Det var relativt simpelt at bygge, men tog dog sin tid.

Jeg startede med at bygge rammen ud fra siderne og efterfølgende tilføje bunden, så sandet ikke ligger frit på jorden. Jeg brugte omkring 12 x 2 m brædder til siderne og i bunden ca. 4 x 2 m brædder, som blot skulle skrues sammen i alle ender. Derefter kunne jeg hælde sandet ned i kassen, og voilà så havde jeg en sandkasse.

sandkasse