Fedtfrysning København

Har du en sund livsstil med alt det indebærer i forhold til træning og at spise varieret med gode råvarer? Så føler du nok, at du gør alt det rigtige. Vi kender alle sammen til den følelse af frustration, der rammer, hvis man om og om igen ikke ser de resultater, man vil have. Uønsket fedt er en almindelig men noget så frustrerende ting, som man virkelig skal kæmpe for at komme af med – hvis man kan komme af med det. Det er her en fedtfrysning kan gøre underværker, hjælpe dig på vej og give dig de resultater, du længe har kæmpet for. Få en fedtfrysning hos Inviocare og få det udseende, der matcher din livsstil. Alt dette til en god fedtfrysnings pris.

Slip af med uønsket fedt

Med en fedtfrysning i København hos Inviocare kan du få din selvtillid tilbage ved at få fjernet fedt de steder på kroppen, hvor det nægter at gøre, som du vil. En fedtfrysning gør det muligt for dig at skulptere din krop, som du har lyst til, og gøre den endnu mere skøn at se på, og dette er helt uden kirurgi. Fedtfrysning er altså en behandlingsform for dig, der har en sund og slank livsstil og gerne vil have, at udseendet det følger med. På denne måde kan du få din selvtillid tilbage, når det kommer til de områder på din krop, som du synes ikke ændrer sig. En fedtfrysning kan reducere mængden af fedtceller op til 25% forskellige steder på kroppen. Der kan behandles på:

  • Maven
  • Hofterne
  • Flankerne
  • Yder- og inderlår
  • Knæ
  • Ryg
  • Og nedre balleområde

Fedtfrysning gøres ved hjælp af en teknik kaldet CoolTech. Dette går ud på, at de uønskede fedtceller fryses med et kølingssystem.

Fedtfrysning pris

De fleste har ikke brug for mere end to til tre behandlinger med fedtfrysning. Mange resultater opnås allerede efter blot én fedtfrysning. Fedtfrysning København kan fås fra 4000 kr. Det er muligt for dig at få 50% på den tredje behandling, hvis du betaler for alle tre behandlinger på samme tid. Forud for første behandling med fedtfrysning, er det nødvendigt at booke en gratis konsultation.