Firmajulegaver

Den perfekt firmajulegave 2018

I skrivende stund befinder vi os i start november. Det betyder de fleste virksomhedsejere begynder, at kigge sig om efter den årlige firmajulegave. Oftest er starten af november der, hvor langt størstedelen køber deres gaver. Hvis der nu skulle gå noget galt med leveringen eller noget i den stil, så har man lidt ekstra tid at løbe på. Fordi vi er i højtiden for indkøb af firmajulegaver tænkte jeg, at skrive et blogindlæg om, hvad der er den bedste firmajulegave 2018. Nogle virksomheder går meget op, at give flotte gaver, andre springer mere over hvor gærdet er lavest. Det positive er, at langt de fleste virksomheder giver deres ansatte julegaver, hvilket er det vigtigste. Men selvom du går op i det eller ikke gør, er der én problemstilling som gør sig gældende for alle og det er hvad skal man give i firmajulegave? Det vil jeg forsøge, at komme med mit svar på.

Nyt koncept er mere populært end nogensinde før

Vælg selv firmajulegaver er vejen frem. Det bliver mere populært år for år. Det er stadig et relativt nyt koncept i Danmark, derfor vil jeg gerne være med til at sprede budskabet. Der er ingen tvivl om det er et koncept der er kommet for at blive. Vælg selv firmajulegaver løser nemlig det store problem der har været gennem tiden med firmajulegaver. Med vælg selv gaver kan alle nemlig få det de gerne vil have. Den klassiske julekurv med vin og chokolade, den tror jeg de fleste har prøvet at få, det er som regel en sikker vinder siger man. De fleste vil også blive glade for at få den klassiske julekurv i firmajulegave. Det er dog ikke alle, hvor den går rent ind og det viser bare hvor svært det er at tilfredsstille aldrig. Mange vil påstå det er umuligt og det troede jeg egentlig også det var, indtil jeg hørte om vælg selv firmajulegaver.

Måden det fungerer på er, at alle medarbejdere får adgang til en gaveshop. I gaveshoppen får de en oversigt over en lang række gaver i forskellige kategorier. Der vil typisk være forskellige kategorier. Alt fra sportstøj til ting til hjemmet. På den måde får alle det de helst vil have. Fra virksomhedens synspunkt er det en god forretning også, fordi det koster dem det samme, som hvis de skulle finde gaver selv. Fordelen er også de ikke selv skal bruge tid på at finde en gave, det gør medarbejderne selv.  

Udfordringer ved vælg selv firmajulegaver

Som du kan høre er der en masse fordele ved vælg selv julegaver. Jeg vil også klart anbefale det til alle, der er ingen tvivl om det er den bedste firmajulegave 2018. Dog er der noget man skal være opmærksom på. Der er rigtig mange virksomheder, som tilbyder vælg selv firmajulegaver, men det er ikke alle der har et tilstrækkeligt udvalg af gaver. Hvis ikke udvalget af gaver er ordentligt så dør konceptet lidt. Overvejer du at gøre brug af vælg selv firmajulegaver i år, så vil jeg anbefale dig at gøre det gennem PromotionMakers.com, de har et stort udvalg af gaver til gode priser.


Skriv et svar